Soutěž Mechanik roku 2018 Volvo Group Czech Republic zná vítěze

29 října 2018, 10:34

Ve dnech 24. – 25. října 2018 uspořádala společnost Volvo Group Czech Republic národní finále soutěže Mechanik roku 2018. Na jedenáctku finalistů její servisní sítě, která prošla sítem základního kola s nejlepšími výsledky, čekalo  měření znalostí a dovedností v teoretické a praktické části. 

Nejlepšího výsledku dosáhl Martin Žídek z Volvo Truck Centra Havířov

Společnost Volvo Group Czech Republic se rozhodla navázat na tradici z předchozích let a v letošním roce obnovila soutěž Mechanik roku ve své servisní síti. Díky této soutěži mají mechanici příležitost porovnat své vědomosti a znalosti, využít svých zkušeností z každodenní praxe při řešení různých servisních operací, ale také možnost diskuze s kolegy z ostatních truck center.

Ze základního kola postoupilo 11 nejlepších mechaniků servisní sítě Volvo Group, kteří během finálového klání absolvovali pět soutěžních stanovišť zaměřených na teoretické znalosti v podobě písemného testu a praktické znalosti v oblasti diagnostiky, elektroinstalace a mechanické části oprav vozidel. Každé ze stanovišť bylo bodově ohodnoceno, přičemž maximální počet získaných bodů byl 150.

Nejlepšího výsledku dosáhl Martin Žídek z Volvo Truck Centra Havířov, na druhém místě se umístil Jaroslav Pospíchal z Volvo Group Truck Centra České Budějovice a třetí pozice patřila Miroslavu Kubíčkovi z Volvo Group Truck Centra Hradec Králové. Vítěz se může pyšnit nejen prestižním titulem Mechanik roku 2018, ale spolu s druhým a třetím nejlepším účastníkem jim náleží také hodnotné ceny.

Obnovená soutěž Mechanik roku Volvo Group přilákala velký počet našich mechaniků a to nás velmi těší. Finálové klání provázala přátelská a neformální atmosféra, ale také zdravá rivalita, soutěživost a chuť ukázat, kdo je v naší servisní síti tím nejlepším mechanikem. Rád bych všem finalistům poděkoval za účast a těm nejlepším poblahopřál k prestižnímu ocenění. I tato soutěž svým dílem přispívá k naší snaze neustále zvyšovat kvalifikaci a prohlubovat znalosti mechaniků servisní sítě Volvo Group, které jdou ruku v ruce se zvyšováním kvality oprav vozidel našich zákazníků a prestiže značek Volvo Trucks a Renault Trucks.“, řekl Robert Grozdanovski Generální ředitel Volvo Group Czech Republic.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!