Tenneco eLearning: nová, vzdělávací webová platforma

10 října 2018, 11:12

Společnost Tenneco spustila novou platformu Tenneco eLearning. Nová webová platforma nabízí odborníkům z oblasti aftermarketu přístup k bezplatným možnostem speciálního vzdělávání a podrobným technickým informacím. Novinka byla slavnostně představena na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu.

Hosté, kteří navštívili stánek společnosti Tenneco si mohli vyzkoušet reálné ukázky platformy Tenneco eLearning, která uživatelům umožňuje přístup k více než 130 návodům, montážním instrukcím a výcvikovým modulům dostupným prostřednictvím libovolného webového prohlížeče. Obsažená témata zahrnují tlumiče Monroe®, pružiny, díly řízení a filtry pevných částic WALER® pro osobní automobily a užitková vozidla. V současné době je portál k dispozici pouze v angličtině, ale další jazykové verze budou následovat v roce 2019.

Nová webová platforma Tenneco eLearning

“Komplexní a důkladné školení se stalo životně důležité pro úspěch v oblasti automobilových dílů a autoopravárenství, díky stále složitějším technologiím moderních osobních vozidel, „řekl Maurits Binnendijk, viceprezident a generální manažer, Tenneco EMEA Aftermarket. “Současně je pro profesionály z oblasti aftermarketu obtížné často absolvovat živá školení, pokud musí plnit své pracovní povinnosti. Náš nový program eLearning nabízí rovnováhu, kterou tito odborníci potřebují – nyní mohou průběžně zvyšovat své znalosti a dovednosti, když je to pro ně nejvhodnější.”

Kromě nové platformy eLearning podporuje společnost Tenneco servisní odborníky rozsáhlými školeními a diagnostickými informacemi o vozidlech, které jim pomáhají rychle, efektivně a přesně diagnostikovat a opravovat i ty nejsložitější problémy s řízením, odpružením a emisemi. V centru tohoto úsilí je iniciativa „B-Connected„, která zahrnuje bezplatný, nepřetržitý přístup k takovým nástrojům světové úrovně, jako je technický pokročilý digitální informační systém (TADIS), který zahrnuje tisíce technických řešení, jako jsou videa, eLearning moduly, specifikační listy, diagnostické tipy, návody k montáži a další. Také je dostupná technická linka v angličtině. Podrobnější informace najdete na adrese www.monroe.com.

Digitální informační systém Tenneco TADIS

Chcete-li získat přístup k novému programu eLearning, jednoduše se přihlaste na adrese www.tenneco-elearning.com. TADIS a další zdroje školení společnosti Tenneco najdete na webu www.training.tenneco.com nebo prostřednictvím odkazu „B-Connected“ na adrese www.monroe.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!