Závěr soutěže Scania CO2NTROL CUP 2018 patřil Martinu Křížovi

10 října 2018, 10:52

V závěrečném měsíci soutěže, ve které se klade důraz nejen na efektivitu jízdy, volný dojezd, ale také na hodnocení Scania Driver Support, zvítězil Martin Kříž. Získal poukaz na zboží z kolekce Scania Truck Gear v hodnotě 150 EUR a tímto výsledkem si také zajistil místo na závěrečném večírku pro 30 nejlepších řidičů v České republice.

Martin Kříž, řidič společnosti HOPI
Martin Kříž, řidič společnosti HOPI

Skoro mi přijde, že auto umí jezdit s tak nízkou spotřebou samo. Stačí jen dělat to, co chce. Také mi určitě hodně pomohlo, že jezdím denně stejnou trasu,“ vyjmenovává důvody svého úspěchu Martin Kříž. „Jezdím s modelem R 410 a musím říct, že mi to auto sedlo naprosto dokonale. Ovládání, výkon, spotřeba, vše je naprosto parádní. Za volantem vozidel značky Scania trávím už 13 let a vždy jsem s nimi byl velmi spokojený,“ říká zaměstnanec společnosti HOPI.

A spokojený může být i s tím, že se dostal mezi 30 nejlepších řidičů z celé České republiky, pro které je připraven v sobotu 20. října speciální večírek. Až na něm budou oznámeny konečné výsledky za celé soutěžní období. Bodové rozestupy byly velmi těsné, a proto tak nebude o překvapení nouze. Nejlepší 3 se mohou těšit na zájezd do Švédska a návštěvu továrny Scania. Celkem bylo v České republice přihlášeno 758 vozidel.

Související články

Soutěž SCANIA CO2NTROL CUP 2018 zná dalšího vítěze
Soutěž SCANIA CO2NTROL CUP 2018 zná dalšího vítěze

Řidič společnosti Šmídl s.r.o. měl ze všech 758 přihlášených vozidel V České republice nejlepší hodnocení Scania Driver Support, volnoběhu, efektivity jízdy a volného dojezdu. První místo v měsíci červenci také znamená, že získal poukaz na zboží z kolekce Scania Truck Gear v hodnotě 150 eur.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!