Startéry a alternátory DENSO pro průmysl a nákladní automobily

3 října 2018, 17:10

Program startérů a alternátorů DENSO byl nedávno rozšířen o aplikace pro průmyslové stroje a nákladní automobily. Nabídka zahrnuje tři nové typy částí: startéry PA90 a P5/P8 a bezuhlíkové alternátory.

Startér PA90

Nový startér PA90, který byl navržený pro nejnáročnější aplikace, může pracovat jak na 12V, tak na 24V. Je snadnější ho namontovat a má vyšší účinnost při vysokém zatížení. Startér je charakteristický proporcionálně zmenšenými převody a menším a lehčím, plně uzavřeným tělem, který chrání před vodou a prachem. Zavedlo se také zvláštní bezpečnostní opatření ve formě tavného spojovacího kabelu, aby se zabránilo kritickému selhání startéru.

Startér Denso PA90

Startér P5/P8 (24V) s planetovou převodovkou

Díky inovativní a odolné konstrukci, 24V startér DENSO P5/P8 s planetární převodovkou poskytuje vozidlům velmi vysoký startovací výkon (5 kW, 8 kW). Startér má kompaktní, lehkou konstrukci, která usnadňuje montáž a snižuje jeho celkovou hmotnost. Kromě toho je startér charakterizován vysokým kroutícím momentem pro maximální startovací výkon a lepší start studeného motoru.

Startér Denso P5/P8 (24V)

Bezuhlíkový alternátor

Nabídka startérů a alternátorů DENSO se také rozšířila o bezuhlíkový alternátor určený pro těžká nákladní vozidla. Robustní, bezuhlíková konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a byla navržena tak, aby alternátor odolal vysokým teplotám generovaných motorem. Stejně jako ostatní alternátory DENSO má bezuhlíkový alternátor kompaktní konstrukci, díky čemu je zařízení lehčí a snadněji se montuje.

Bezuhlíkový alternátor Denso

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!