Dopravní skupina Volkswagen Truck & Bus AG se mění v TRATON Group

5 září 2018, 8:43

V těchto dnech dostává jedna z předních světových dopravních skupin novou identitu: společnost Volkswagen Truck & Bus AG se stává TRATON AG. TRATON GROUP umožní značkám lépe spolupracovat ve prospěch svých zákazníků.

Skupina, založená v roce 2015 jako Volkswagen Truck & Bus GmbH, zahrnuje značky MAN, Scania, Volkswagen Caminhões e Ônibus a RIO. TRATON jako nová identita pro výše zmíněné značky podpoří celkovou nezávislost skupiny na cestě stát se globálním šampiónem, tj. nejvýnosnějším, inovačním a globálním hráčem v dopravním průmyslu.

„Naše skupina se skládá ze silných jedinečných značek, ale TRATON nás činí ještě silnější. S TRATON položíme základy pro nový ekosystém dopravy a logistiky, “ řekl Henrik Henriksson, generální ředitel společnosti Scania a člen představenstva společnosti TRATON AG.

V prvních letech skupina dosáhla významného pokroku tím, že se zaměřila na svou strategii globálního šampióna. Skupina zvýšila celosvětovou přítomnost svých značek tím, že vstoupila do strategických partnerství a uskutečnila synergie prostřednictvím sdružování sil v nákupu, výzkumu a vývoji.

Jako skupina jsme spolu rostli rychleji, než jsme očekávali. Nyní využíváme společnou sílu a sdílení zkušeností mezi značkami ještě více. Nová identita skupiny TRATON odráží naši DNA a náš otevřený přístup k učení se od sebe navzájem. Jde o společný přístup a je třeba jej dále podporovat, „uvedl Joachim Drees, generální ředitel společnosti MAN a člen správní rady společnosti TRATON AG.

S novým názvem zahájí skupina „in-out-kampaň“ s paralelními eventy pro zaměstnance, které se konají v Mnichově, Braunschweigu, São Paulu a Södertälje. Základní myšlenkou je šíření ducha TRATON v celé organizaci v různých vlnách a vytvoření společného příběhu TRATON. Filosofie postupu: nominovaní ambasadoři jsou součástí další generace společnosti TRATON a vytvářejí komunitu. Budou motivovat další týmy v rámci skupiny TRATON GROUP, aby se spojili mezi značkami, hierarchiemi a funkcemi. Interní platforma s multimediálním obsahem a dialogy udržuje tuto transformaci v pohybu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!