Nové zařízení pro servis automatické převodovky od TECHNOLOGY – GARAGE

23 července 2018, 16:36

Firma TECHNOLOGY – GARAGE aktuálně zařadila do svého sortimentu další novinku od italského výrobce Brain Bee, a to konkrétně přístroj na proplach a výměnu oleje v automatických převodovkách typ AGC-8200.

Brain Bee AGC-8200 je automat pro servis automatické převodovky s obsáhlou databankou, 4,3″ barevným displejem, tiskárnou, atd., který je pro obsluhu maximálně Přístroj na proplach a výměnu oleje v automatických převodovkách AGC-8200komfortní a rychlý, vhodný pro evropská, asijská i americká vozidla. Jde o přístroj na profesionální proplach a výměnu oleje v automatické převodovce, který servisům umožní nabídnout zákazníkům novou službu.

BRAIN BEE AGC-8200 získalo ocenění MECHANICS AWARD
Dne 12. prosince 2017 se v Paříži konalo vyhlášení soutěže ÉQUIPEMENT DE L’ANNÉE (Vybavení roku), kterou organizuje významný francouzský časopis Décision Atelier ve spolupráci s Equip Garage, Fuchsem a Mirkou. V rámci soutěže se hodnotily i autoservisní inovace pro rok 2018.

Mezi 52 soutěžícími výrobky a službami od 43 účastníků – výrobců si porota zvolila právě přístroj AGC-8200 od BRAIN BEE jako vítěze ocenění MECHANICS AWARD. Toto je další z řady významných uznání vývoje a kvality přístrojů italského výrobce Brain Bee, kterého společnost TECHNOLOGY – GARAGE již mnoho let zastupuje v pozici výhradního importéra v ČR.

Hlavní výhody přístroje AGC-8200:

  • DVĚ NEZÁVISLÁ VÝKONNÁ ČERPADLA pro oddělení okruhu starého a nového oleje (100 % zamezení vzájemné kontaminace olejů), dva 25 l kanystry (pro nový olej s rychlospojkou šetřící čas…, pro použitý olej s čerpadlem a hadicí vyprazdňování…)
  • AUTOMATICKÉ I MANUÁLNÍ REŽIMY (dle volby obsluhy) včetně ZERO CROSS CONTAMINATION, DISPSTICK, BOOST, měření teploty, objemu a hmotnosti olejů, kontrola průtoku čerpadel, atd.
  • software kompletně v češtině a mnoho dalších výhod, které šetří čas a zvyšují tak produktivitu a ziskovost práce

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!