Společnost Iveco míří společně s Shell na veletrh IAA 2018

20 července 2018, 15:37

Ve společném stánku IVECO a společnosti SHELL bude k vidění kompletní nabídka vozidel s alternativním pohonem na elektřinu, CNG a LNG, která jsou již dnes dostupná na trhu a vhodná pro jakékoli úlohy – od dopravy osob po dálkovou dopravu.

V rámci letošního ročníku veletrhu IAA bude IVECO vystavovat společně se společností Shell

Ucelený přístup společnosti IVECO k udržitelné dopravě se vztahuje i na podporu rozvoje infrastruktury čerpacích stanic – v jejím stánku v rámci výstavy IAA 2018 bude proto mít své místo i celosvětový dodavatel energie, společnost Shell, která je přesvědčena, že snížení emisí uhlíku v odvětví dopravy vyžaduje nabídku různých paliv a technologií.

Pierre Lahutte, prezident značky IVECO, řekl: „Odpor vůči naftovým pohonům se zvyšuje: veřejné mínění se obrátilo proti jejich používání. Instituce EU a vlády jednotlivých zemí zavádějí politiky a dotace na podporu přestavby vozových parků na ekologičtější technologie.
Společnost IVECO představí ve spolupráci se společností SHELL ve svém stánku na veletrhu IAA současnou kompletní nabídku elektrických, CNG a LNG vozidel, která jsou již dnes na trhu k dispozici a jsou plnohodnotnou náhradou naftových vozidel. Návštěvníci výstavy se budou moci obeznámit s vozidly na alternativní pohony, vyvinutými ve spolupráci se zákazníky a výrobci karoserií. Potenciální zákazníci zde najdou vozidlo pro jakýkoliv úkol – a žádný naftový motor, kam oko dohlédne!“

IVECO na letošním ročníku IAA ukáže svůj přístup k udržitelné dopravě s mixem pohonů, které vyhovují požadavkům různých úloh. IVECO vnímá elektrický pohon jako velmi důležitý, především v oblasti vysoce náročných úloh, jako je doprava osob – obzvláště při nízkých rychlostech v centrech měst. Dalším klíčovým zdrojem energie je zemní plyn, který představuje vyspělé řešení pro udržitelnou osobní a nákladní dopravu. Společnost IVECO zdůrazní obrovskou výhodu zemního plynu pro životní prostředí. Díky své schopnosti masivně snížit množství nejvíce znečišťujících látek, snižuje produkci NO2 o více než
90 %, pevných částic o 99 %, o 10 % u zemního plynu a u biometanu dokonce o 95 %.

Značka IVECO představí udržitelná řešení na 18 vystavovaných vozidlech, od dopravy osob ve městech až po dálkovou dopravu, čímž IVECO představí svou kompletní nabídku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!