EUROPART opět zvolen nejlepším prodejcem dílů pro nákladní vozidla a autobusy v Německu

11 července 2018, 16:49

Společnost EUROPART byla popáté v řadě zvolena čtenáři odborných časopisů lastauto omnibus, trans aktuell a Fernfahrerza za „Nejlepší značku“ v kategorii Prodejce dílů pro nákladní vozidla a autobusy.

Čtenáři u firmy EUROPART hodnotili odborný a na zákazníky orientovaný servis, rychlou a precizní logistiku, jakož i rozsáhlý sortiment. Ocenění je rovněž poctou dlouhodobému a kontinuálnímu vývoji tradiční společnosti, která v tomto roce oslavuje své 70. výročí.

EUROPART zvolen za „Nejlepší značku“ v kategorii Prodejce dílů pro nákladní vozidla a autobusy

„Pro nás je to opět velkolepým oceněním naší práce, které je pro nás stále něčím výjimečným“, prohlásil Olaf Giesen, CEO společnosti EUROPART. „To, že se nám neustále daří přesvědčit profesionály v oblasti servisu užitkových vozidel, je zásluhou celého týmu společnosti EUROPART.“ Při udělování dne 21. června 2018 proto Giesen na zámku ve Stuttgartu přijal cenu ve jménu celého personálu.

Ocenění firmy EuropartV posledních desetiletích se společnost EUROPART soustředila na oblasti kamiónů, přívěsů a autobusů a etablovala se na trhu jako evropský lídr. Společnost EUROPART přitom sleduje svoji strategii jak prostřednictvím organického růstu a cílených akvizicí, tak i prostřednictvím spolupráce s národními a mezinárodními partnery s cílem neustále zvyšovat svůj podíl na trhu v Evropě. Tento postup byl v neposlední řadě zřetelný i při převzetí celkového podílu společnosti EUROPART Polska S.A. v květnu tohoto roku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!