PENAX je autorizovaným prodejcem sítě KNORR-BREMSE

11 července 2018, 14:47

Společnost PENAX – Petr Sýba s.r.o. působí na trhu rovných 10 let. Stará se o bezpečnost provozu užitkových vozidel, kterých na silnicích rok od roku přibývá. Letos se navíc díky bohatým zkušenostem v oboru stala autorizovaným prodejcem celosvětové sítě KNORR-BREMSE a je zařazena do programu TruckServices. Co to v praxi znamená pro klienty?

Znamená to, že se mohou v případě problému spojeném s provozem vozidla na cestě za všech okolností po 24 hodin obrátit na celoevropskou síť autorizovaných servisů v programu Truckservices, jehož součástí jsou následující služby:

  • Autorizovaný prodej náhradních dílů KNORR-BREMSE
  • Technické poradenství při výměně náhradních dílů KNORR-BREMSE
  • Technické poradenství při opravě poškozeného dílu KNORR- BREMSE
  • Výměnu nebo opravu vadného dílu v našem servisu nebo u zákazníka
  • Vyřizování reklamací dílů KNORR-BREMSE
  • Rychlé dodání nového dílu, a to jak originálního, tak i renovovaného, který je v rámci hospodárnosti zaveden do služby EconX®.
Rozvoz dílů PENAX
TruckServices není jen o službách, ale i zásobách náhradních dílů, které je potřeba dostat k zákazníkovi co nejdříve
Průřez patronou filtru z řady EconX
Průřez patronou filtru z řady EconX, kde je vidět jak je plněna, ale neochuzena oproti OE verzím. Zachován je zde pouze obal.

EconX® zahrnuje renovované produkty, které jsou efektivní a ekologickou možností pro opravy starších vozidel, a proto tvoří důležitou část portfolia TruckServices. V rámci uvedení této značky představila ve Frankfurtu nad Mohanem společnost Knorr-Bremse kotoučovou brzdu SN7 a elektronický posilovač spojky ve verzi EconX.

Informace o výrobci:
Knorr-Bremse je předním dodavatelem brzdových a řídicích systémů pro užitková vozidla a poskytuje dodávky všem velkým výrobcům užitkových vozidel po celém světě. Škála produktů zahrnuje vedle kompletního brzdového systému včetně řešení asistenčních systémů řidiče i vše kolem hnacích ústrojí, jakož i s tím související servis pro následný trh. S výrobními, odbytovými a servisními lokalitami je divize Systémy pro užitková vozidla zastoupena ve více než 20 zemích po celé zeměkouli.

Více informací najdete na stránkách firmy PENAX – Petr Sýba s.r.o., kde můžete kohokoliv kontaktovat pro více informací.

Síť autorizovaných servisů v programu Truckservices
Odborné znalosti mechaniků a dokonalé technické zázemí jsou u TruckServices samozřejmostí. Zákazníkům garantují efektivnost a hospodárnost při opravě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!