Nové image značky ATE – Braketrough Technology

18 května 2018, 12:38

Společnost Continental se rozhodla revitalizovat tradiční značku brzd ATE. Novým sloganem, novými snímky, novým designem a vylepšenou online přítomností.

Braketrough Technology´: Continental představuje nové image značky ATE
Emoce a neobvyklé motivy: tradiční značka brzd ATE představená v novém designu.

Nový slogan „Brakethrough Technology“ shrnuje nejdůležitější vlastnosti ATE. Jedná se o slovní hříčku, která vyjadřuje tradici, inovativnost i zkušenosti ve vývoji a výrobě brzdových systémů – právě to jsou charakteristické znaky, které vytvářejí celosvětovou důvěru mechaniků i motoristů ve značku ATE.

„Chceme tak vyslat jasný signál: ATE je průkopníkem brzdových produktů a zůstane tak i v budoucnosti. Naše silná prémiová značka pomáhá našim partnerům držet krok v náročném konkurenčním prostředí,“ vysvětluje Peter Wagner, viceprezident Independent Aftermarket a ředitel společnosti Continental Aftermarket.

Moderní světlý a vzdušný design s teplými barevnými odstíny přináší neobvyklé motivy v popředí. Tradiční modrá však zůstane vždy přítomna v různých obrazových prvcích.

Nový design je přizpůsoben požadavkům digitálních médií, což dokládají i přepracované webové stránky www.ate.de přizpůsobené i pro prezentaci v mobilních zařízeních.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!