Nové sady drážkových řemenů pro trucky v kvalitě Meyle-ORIGINAL

7 března 2018, 9:20

S 13 novými referencemi Meyle-ORIGINAL sad drážkových řemenů pro užitkové vozy nabízí výrobce z Hamburku nové řešení pro opravu těchto částí pohonů. Tímto Meyle posiluje svůj sortiment těchto sad na celkem 18 referencí.Nové sady drážkových řemenů pro užitková vozidla v kvalitě Meyle-ORIGINAL

Tyto kompletní sady, sestávající z napínáku řemene, vodící kladky a řemenu, jsou dodávány pod jedním Meyle číslem a jsou připraveny k okamžité montáži.
Meyle-ORIGINAL napínací a vodící kladky jsou vyrobeny z kovu a na rozdíl od kladek plastových, odolávají daleko lépe vyššímu tepelnému namáhání a i lépe odvádějí teplo z řemenu.

O kvalitě těchto kladek je přesvědčen i závodní tým tankpool24: s MEYLE, jako technickým partnerem spoléhá tento tým již více jak 5 let mimo jiné na Meyle-ORIGINAL vodící a napínací kladky pro svoje zavodní trucky v boji o mistrovské body ve FIA European Truck Racing.

Meyle-servisní tip: drážkový řemen patří k velmi důležité součásti pohonů ve vozech. Prostřednictvím těchto řemenů je poháněna řada důležitých komponentů, jako například vodní pumpa, alternátor atd. Pokud dojde k defektu drážkového řemenu je vždy vhodné a účelné vyměnit i napínací a vodící kladky, aby se zabránilo předčasnému výpadku celého systému pohonu, nebo dokonce vážnému poškození motoru.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!