Společnost EUROPART otevřela v Česku 2 nové pobočky

1 března 2018, 11:59

Společnost EUROPART nadále rozšiřuje svoji síť poboček a zvyšuje svoji přítomnost i v České republice. V lednu a únoru se otevřely hned dvě nově pobočky, jedna v západní části Prahy a druhá v Českých Budějovicích.

Firma EUROPART, zabývající se prodejem součástí užitkových vozidel, dílenských potřeb a příslušenství, je nyní v ČR zastoupena šesti vlastními pobočkami a jedním obchodním partnerem v Ostravě.

„Díky těmto dvěma dalším pobočkám posilňujeme prodej ve dvou velmi důležitých regionech ČR“, vysvětluje jednatel EUROPART CZ, pan Vladimír Boháč. „Cíleně jsme zvolili lokality v průmyslových oblastech, které jsou pro naše zákazníky jednoduše dostupné.“ Nová pobočka Praha II se nachází v bezprostřední blízkosti pražského okruhu a dálnice D5 v Business Park Prague Chrášťany nedaleko letiště. Nová pobočka Praha II má otvírací dobu od pondělí do pátku, od 6:30 hod. do 16:30 hod.

S novou pobočkou v průmyslové oblasti na východ od centra Českých Budějovic znovu otevřela společnost EUROPART pobočku v tomto regionu. „Odsud můžeme optimálně zásobovat nejen zákazníky ve městě, ale i v celých jižních Čechách.“, říká jednatel pan Boháč. I v Českých Budějovicích nabízí společnost EUROPART kompetentní poradenskou službu jak v oblasti standardního sortimentu, tak i v oblasti náhradních dílů pro autobusy. Zákazníkům je pobočka k dispozici od pondělí do pátku od 7:00 hod. do 17:00 hod.

Obě nové pobočky mají k dispozici sklad s nejdůležitějšími náhradními díly. Formou každodenních dodávek z centrálního skladu ve Werlu v Německu zajišťuje společnost EUROPART navíc velmi vysokou dostupnost náhradních dílů pro nákladní automobily, autobusy, přívěsy a skříňové dodávky, jakož i výrobky pro dílenské potřeby.

Adresy nových poboček:
EUROPART CZ s.r.o. Praha II
Business Park Prague Chrášťany, building D
Za tratí 236
Chrášťany
252 19 Rudná u Prahy

EUROPART CZ s.r.o. České Budějovice
Pekárenská 256/79
370 04 České Budějovice

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!