Scania získala za své FMS služby cenu German Telematics Award 2018

28 listopadu 2017, 9:48

Scania Fleet Management a tachografové služby opět ovládly kategorii telematika pro nákladní vozidla a obhájily tak předchozí vítězství. 

Scania Fleet Management a tachografové služby mohou být instalovány v užitkových vozidlech od všech výrobců

Tachografové služby a Scania Fleet Management získaly cenu German Telematics 2018. Porota ocenila celkový výkon a také jasné a jednoduché ovládání. Uživatelské rozhraní umožňuje řidičům několika kliknutími rychle dosáhnout požadovaných výsledků.

Máme velkou radost, že jsme opět získali tuto prestižní cenu,“ říká Mattias Lundholm, vedoucí propojených služeb a řešení společnosti Scania. „Skutečnost, že Scania byla znovu vybrána jako vítěz, je důkazem toho, že neustále pracujeme na vylepšení naší telematiky, abychom přinesli majitelům a řidičům ještě větší výhody.“

Scania Fleet Management umožňuje správcům vozového parku zvýšit efektivitu provozu. Služba pomáhá zvýšit produktivitu, snížit náklady a zvýšit tak ziskovost. Systém je standardně k dispozici ve všech nových vozidlech Scania a po aktivaci zákazník okamžitě získá přístup k datům svého vozového parku.

Připojení pro všechny značky
Scania Fleet Management a tachografové služby mohou být instalovány v užitkových vozidlech od všech výrobců, což zákazníkům umožňuje sledovat celou svou flotilu.

Tachografové služby pak umožňují automaticky stahovat kartu řidiče a ukládat z ní data i během jízdy. Poskytuje také bezpečnou archivaci a analýzu dat. Komplexní přehled o činnosti řidiče a využití vozidla je pak dostupný v přehledné a uživatelsky přívětivé formě.

Kromě polohy vozu, podrobných údajů o něm a online plánování servisních prohlídek, nabízí telematický systém také komplexní analýzy vozidel a řidičů.

V současné době je více než 290.000 propojených vozidel Scania na celém světě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!