DB Schenker otevírá nové logistické centrum v Itálii

31 října 2017, 13:05

Poskytovatel mezinárodních logistických služeb DB Schenker zahájil provoz nového centra v Bologni, které vyniká především energetickou úsporností a šetrností k životnímu prostředí. 

Do komplexu o rozloze 11.000 m2 DB Schenker investoval 10 milionů eur

Do komplexu o rozloze 11.000 m2 investoval 10 milionů eur a posílil tak svoji pozici na italském trhu.  V areálu se nachází celkem 90 nakládacích ramp, 2.600 m2 kanceláří a 22.000 m2 venkovní plochy.

Informační systém pro správu budov, kvalitní izolační obklady a okna, kompletní LED osvětlení, solární panely a systém pro recyklaci dešťové vody. Všechna tato moderní řešení jsou součástí nového logistického skladu DB Schenker v Bologni.

V areálu se nachází celkem 90 nakládacích ramp, 2.600 m2 kanceláří a 22.000 m2 venkovní plochy

Důležitými parametry při výstavbě byly ochrana životního prostředí a úspora energie. Díky tomu splňuje podmínky environmentální certifikace BREEAM, která je považována za celosvětově uznávaný systém certifikace udržitelnosti budov. K výbavě nového centra patří také nejnovější IT technologie, nejmodernější bezpečnostní zabezpečení a další požadavky pro certifikaci TAPA.

Nový sklad v Bologni je součástí moderní infrastruktury Interporto, italské sítě velkých logistických parků. Ty nabízejí jedny z největších italských i evropských multimodálních překladišť.

 DB Schenker spravuje v Itálii celkem 31 poboček a zhruba 140.000 m2 skladových prostor. Společnost nabízí pozemní, námořní a letecké přepravní služby a zároveň i integrovaná logistická řešení a řízení dodavatelského řetězce.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!