„tankpool24“- tým jde opět s MEYLE do závodní sezóny 2017

4 května 2017, 10:08

I v sezóně 2017 startují MEYLE AG a závodní tým „tankpool24 Racing Team“ společně ve FIA European Truck Racing Championship, evropský šampionát tahačů. 

MEYLE AG - a závodní tým "tankpool24 Racing Team"

Meyle dodává již čtvrtým rokem po sobě brzdové kotouče a desky týmu „tankpool24“. Navíc mohou závodníci v sezóně 2017 spoléhat na Meyle‑ORIGINAL uložení motoru, snímače otáček kola a nově i Meyle-ORIGINAL posilovač spojky ve svých vozech. S tímto vybavením chtějí Norbert Kiss a André Kursim, jezdci týmu „tankpool24“, navázat na úspěchy v předchozí sezóně.

Páté místo v hodnocení týmů za sezónu 2016 hodnotí všichni zúčastnění jako veliký úspěch: „Jako poslední soukromý tým bez tovární podpory je toto umístění opravdu výjimečné. Pro dosažení takovýchto cílů musíme používat nekonvenční metody jak ve vybavení, tak v logistice a také v technických znalostech ohledně vozů.“ Říká vedoucí týmu Markus Bauer. „Při vlastních závodech jsou inženýři od MEYLE našimi důležitými sparingpartnery, jejichž zkušenosti nám velmi pomáhají“.

Sezóna 2017 začínala dvoudenní testovací fází na autodromu v Mostě 19.a 20. dubna – byly testovány jak zabudované díly, tak vlastní auta  za závodních podmínek a připravovány na závod 13. a 14. května na Red Bull Ring ve  Spielbergu v Rakousku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!