Wabco Reman Solutions: Renovované produkty s OE kvalitou

24 března 2023, 8:58

WABCO Reman Solutions se specializuje na renovaci elektronik, mechatronických komponent a mechanických produktů původně vyrobených společností WABCO, případně jiných výrobců. Neobnovují pouze základní funkci zařízení – renovují pro perfektní použití pomocí nejnovějších technologií a zkušeností získaných při výrobě produktů do OE. Každý WABCO Reman Solutions produkt je aktualizován podle nejnovějších specifikací, to zaručuje kvalitu, na kterou se můžete spolehnout!

  Wabco Reman Solutions

Proč renovované produkty?

WABCO Reman Solutions produkty jsou renovovány z použitého jádra (použitých dílů), které prochází řadou pokročilých průmyslových procesů prováděných odborníky v certifikovaných továrnách WABCO Reman Solutions. Během renovace jsou všechny součásti podléhající opotřebení a kritické součásti nahrazeny komponentami nejvyšší kvality WABCO.

Aby zajistili to, že se na trh dostanou jen ty nejlepší produkty, provádí se funkční testy pro dosažení nejvyššího možného hodnocení kvality každého produktu. Standardizovaný a plně zdokumentovaný renovační proces zajišťuje, že použitý díl je vrácen na trh ve stejné kvalitě jako nový díl.

Vraťte vaše použité díly ještě dnes!

Když si koupíte renovovaný díl WABCO Reman Solution a vrátíte použitý díl, máte nárok na vrácení zálohy. Navíc použitím renovovaných produktů produkujete méně odpadů, šetříte náklady na likvidaci a pomáháte životnímu prostředí.

Co je jádro?

Jádra jsou použité díly demontované z vozidla při opravě v servisu. Jádro lze velmi často použít, když nám vrátíte nepoškozený díl do specializované renovační továrny, kde dají použitému dílu nový život a pomohou snížit produkci odpadů a použití nových surovin.

Wabco Reman Solutions

Jaký je proces vracení?

Proces vracení jádra je založen na výměnném systému, kdy distributor/servis zašle jádro zpět k renovaci do továrny, aby ho bylo možné vrátit na trh po rozsáhlém procesu čištění a výměny vnitřních částí. Zákazníci jsou odpovědní za vracení jader. Jádro by mělo být adekvátně zabaleno, aby nedošlo k poškození během přepravy.

Jaký je další přínos?

Proces renovace také pomáhá vyrovnat se s nedostatkem ECU, kterému momentálně čelíme.

Jakou záruku WABCO poskytuje?

Každý WABCO Reman Solutions produkt splňuje stejné standardy jako OE produkty a je na ně poskytována stejná dvouletá záruka, což zaručuje kvalitu, na kterou se můžete spolehnout!

Nejnovější produkty?

Firma na trh nedávno uvedla nové kompresory a řadu EBS nápravových modulátorů.

Seznamte se s kompletní nabídkou WABCO

Katalog REMAN je k dispozici ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!