Scania Rent rozšiřuje nabídku

15 října 2024, 15:35

Importér prémiových nákladních vozidel Scania reaguje na rostoucí poptávku a rozšířil nabídku automobilů služby Scania Rent.

Scania Rent

Scania Rent umožňuje dopravcům pronajmout si vozidlo na definované časové období a díky tomu rychle reagovat na neplánované, či nepředvídatelné potřeby zvýšené přepravní kapacity. Děje se tak obvykle při získání nové zakázky, nečekaném výpadku techniky v současné flotile (nehoda s větším poškozením), rychlé expanzi firmy, nebo v době před dodáním nově objednaného vozidla apod.

Dopravci mají díky Scania Rent možnost operativně rozšířit flotilu o špičkový produkt. Za fixní měsíční platbu získají snadný přehled o nákladech na vozidlo a přesně podle potřeb zvýší přepravní kapacitu své flotily. Ti, kteří nemají Scanii ve svém parku, budou mít možnost bez závazku vyzkoušet úspornost vozidel Scania a přesvědčit se o nízké spotřebě několikanásobného vítěze ankety Green Truck. Součástí pronájmu jsou servisní služby, přístup k digitálnímu systému FMS a kvalitní pneu. Pronajímatel se postará rovněž o pojištění, STK a silniční daň.

Délku pronájmu lze sjednat podle potřeb zákazníka od krátkodobých v řádu několika dnů až po dlouhodobé například 24 měsíců. Stávající zákazníci se mohou informovat u svého obchodníka, ti kteří neprovozují vozidla Scania se mohou obrátit na autorizované servisy značky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!