Goodyear uvádí na trh novou řadu nákladních pneumatik Omnitrac pro smíšený provoz

28 listopadu 2018, 9:53

Společnost Goodyear uvádí na trh novou řadu nákladních pneumatik pro vozidla pohybující se na nezpevněných místech i na silnicích. Nová řada Omnitrac nabízí optimální odolnost proti poškození a delší životnost než předchozí pneumatiky Goodyear pro smíšený provoz.

Nové pneumatiky Omnitrac od Goodyear

Nové pneumatiky Goodyear vyvinul pro vozidla provozovaná dnes často ve smíšeném režimu, v němž se musejí vyrovnat s obtížnými podmínkami na nezpevněných místech, ale převážnou většinu času stráví na silnici. Jedná se o sklápěče, cementové míchačky, betonové pumpy a podvalníky provozované ve stavebnictví, ale také nákladní vozidla v odpadovém, recyklačním, dřevařském a zemědělském průmyslu.

Nová řada Omnistrac se skládá z deseti rozměrů (šest pneumatik Omnistrac S na řízenou nápravu a čtyři pneumatiky Omnistrac D na hnanou nápravu), včetně jednoho pro smíšený provoz zcela nového: rozměr 315/70R22,5, který vychází vstříc stále častějšímu používání standardních tahačů v tomto sektoru.

Nové pneumatiky Omnitrac od GoodyearPneumatiky obsahují novou technologii DuraShield, která zahrnuje exkluzivní svrchní pás zvyšující odolnost vůči poškození pláště, což současně také zlepšuje protektorovatelnost. K dalším přednostem patří zabudování čipu RFID do každé pneumatiky, což umožňuje její jednoduchou identifikaci pomocí externího zařízení, které je spojeno se systémem správy pneuhospodářství.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!