V novém videu se do sebe bláznivě zamilují dvě vozidla Volvo

11 října 2022, 11:01

Milostné dobrodružství mezi dvěma nákladními vozidly Volvo: to je neobvyklý přístup společnosti Volvo Trucks, aby poukázala na jízdní vlastnosti a nízkou spotřebu paliva svého neprodávanějšího modelu Volvo FH.

Řidiči nákladních vozidel často uvádějí, že spotřeba paliva je v přímém protikladu k radosti z řízení. Jednoduše řečeno, nemůžete mít obojí naráz. Avšak díky inovacím Volvo se zaměřením na úsporu paliva je spojení nízké spotřeby a zábavy za volantem realitou. Právě na to poukazuje nejnovější animovaný film Volvo Trucks, v němž je vyobrazeno milostné dobrodružství dvou nákladních vozidel Volvo FH.

Film poukazuje na produkty, na nichž je postaven celý balíček opatření ke snížení spotřeby systém I-Save – jako např. motor s Turbo Compound, systém I-Shift, I-See a I-Torque, jakož i vylepšená aerodynamika – prezentovaná způsobem, jaký jste zatím nikde neviděli.

Systém I-Save se zákazníkům představil v roce 2019 a od prvních okamžiků se úspěšně promítl do prodejů vozidel Volvo Trucks. Uvedené systémy mohou úhrnem snížit spotřebu paliva až o 13 %.

Celé video se natáčelo v Chorvatsku a všechny fyzické jízdy vozidel se uskutečnily za bezpečných podmínek na uzavřených komunikacích.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!