Obojživelný přívěs od Agadosu v Londýně i na Dnech NATO v Ostravě

19 září 2019, 9:33

Velkomeziříčská firma Agados se zúčastnila Mezinárodního festivalu vojenské a bezpečnostní techniky – DSEI, který proběhl ve dnech 10. – 13. září v Londýně. Největšího výrobce přívěsných vozíků v Česku zde zastupovala novinka letošního roku – terénní obojživelný přívěs. O víkendu 21. – 22. září bude tento unikátní přívěs k vidění také na Dnech NATO v Ostravě. 

​Londýnský festival vojenské a bezpečnostní techniky DSEI je jedním z nejvýznamnějších v Evropě. Letos se konal už 20. ročník a během čtyř dnů proběhlo několik stovek přednášek s významnými hosty v oboru z více jak osmdesáti zemí světa. Vystaveny byly novinky ze světa vojenské a bezpečnostní techniky.

„Velice si vážím toho, že jsme měli možnost vystavovat náš unikátní terénní obojživelný přívěs na DSEI 2019. Díky tomuto veletrhu se dostane do podvědomí v zahraničí a věřím, že o něj bude zájem. Už nyní ho využívají armády v Rakousku a Švédsku,“ popisuje jednatel společnosti Agados Petr Ostrý.

Agados na IDET 2019

Agados se dále i letos představí na tradiční největší bezpečnostní přehlídce v Evropě – na Dnech NATO na ostravském letišti Mošnov, kam také přiveze obojživelný přívěs. Návštěvníci festivalu budou mít možnost seznámit se s tímto unikátním výrobkem, který letos na jaře na brněnském mezinárodním veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET získal významná ocenění.

Získané ceny motivují společnost Agados stále vyvíjet novinky a vylepšovat zákazníky oblíbené přívěsy. Už od jara budou na všechny přívěsy aplikována nově LED světla, která doposud byla součástí volitelného příslušenství.

„Na novinkách neustále pracujeme. Vyvinuli jsme novou řadu skříňových přívěsů, které rozšíří naše portfolio a nabídnou zákazníkům nový typ vozíku, který jak věřím, bude dobře sloužit,“ uzavírá Petr Ostrý.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!