V květnu budou Zetory k vidění na dnech otevřených dveří i na regionálních akcích

30 dubna 2019, 22:32

Společnost Zetor zve všechny příznivce zemědělské techniky na dny otevřených dveří a akce pořádané partnerskými dealery. Ve druhé polovině května se mohou zájemci těšit regionální slavnosti nebo tradiční traktoriádu.

Jako první proběhne na Slovensku 18. května od 9 hodin v areálu STK Bidovce Den se Zetorem. Následovat bude den otevřených dveří v obci Madunice 30. května od 9 hodin v areálu společnosti Mannet. Spolu se stroji na návštěvníky čeká také zajímavý doprovodný program.

Zetor akceČeští zemědělci si přijdou na své 30. května od 10 do 19 hodin v Chomutově. Na náměstí 1. máje se koná již 3. ročník Krušnohorského regiofestu s prezentací regionálních produktů a výrobků, s unikátními zážitky a s ukázkami řemeslných dovedností regionálních výrobců. Kromě jídla a řemeslných výrobků zde bude také stánek se zemědělskou technikou, kde  nebudou chybět modely Zetor Major HS 80 a Proxima HS 80.

Dále se chystá již 6. ročník tradiční Výstavy historických traktorů a stabilních motorů v Jabloňově. Na Vysočině budou stroje 25. – 26. května.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!