Buggyra racing: Oly Janes ví, že odvážnému štěstí přeje

2 května 2018, 13:30

Jak je již známo, místo týmové dvojky letos obsadí v týmu Buggyra Internatioal Racing System anglický jezdec Oly Janes. Devětadvacetiletému závodníkovi, který se letos utká poprvé s evropskou špičkou zdravé sebevědomí, rozhodně nechybí.

Na Lacka, Hahna či Kisse to nejspíše ještě letos nebude, cílem nováčka je překročení hranice stovky bodů a alespoň jedna bedna.

Oly Janes zdravé sebevědomí nechybíPřestože jsem doposud neodjel v evropském šampionátu jediný závod, získal jsem angažmá u jednoho z nejúspěšnějších týmů novodobé historie truckracingu. Nechci, aby to znělo nějak přehnaně sebevědomě, ale asi to ukazuje na to, že umím trochu více, než jenom nastoupit do kabiny a nastartovat auto,“ říká Oly Janes notně „obouchaný“ anglickým národním šampionátem.

„Fotbalová Premier League je sice trochu někde jinde, na druhou stranu, na našich okruzích jsem se potkával s mistrem Evropy Startem Oliverem nebo Chrisem Levettem, který vyhrál několik závodů evropského šampionátu a má za sebou rovněž angažmá v Buggyře. Pokora je moc dobrá věc, ale i v tomto případě platí, že všeho moc škodí. Zvláště s technikou a týmovým zázemím, které budu mít k dispozici.“

Hned v úvodní sezóně má tak Oly smělé cíle v podobě umístění v první desítce a zisku stovky bodů. „Z desáté příčky nebudu skákat dva metry do vzduchu, mnohem více se mi líbí číslice šest, sedm. Pokud je mi známo, David i Adam se stali v prvních sezónách nováčky roku. Rád bych navázal na jejich výsledky. Bude to těžké, ale i v Anglii platí, že odvážnému štěstí přeje,“ dodává britský nováček.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!