Technika týmu Buggyra Racing míří na DAKAR

28 listopadu 2017, 12:10

Balení je u konce. To, co se nenaložilo teď už se do jižní Ameriky nedostane. Ve čtvrtek dopoledne vyrazil konvoj s cenným nákladem v podobě dvou speciálu TATRA Phoenix a TATRA 815 do francouzského přístavního města Le Havre, kde na ně v pátek dopoledne čekají administrativní přejímky.

V technologickém centru Buggyry v Roudnici nad Labem bylo v posledních dnech více živo, než je obvyklé. „Tak jako každý rok, byly poslední dny opravdu hektické. Na dílně se pracovalo téměř nonstop, aby se vše stihlo. Snad jsme na nic nezapomněli, vše jsme minimálně dvakrát zkontrolovali tak věřím, že to bude v pořádku,“ komentoval balení Robin Dolejš.

Pro Martina Kolomého bývají tyto dny někdy více stresující než na samotném Dakaru. „Neustále musím přemýšlet, zda máme všechno a na nic nezapomněli. Všechna důležitá rozhodnutí byla učiněna a nic s tím již nezmůžeme,“ řekl dvojnásobný etapový vítěz na Rally Dakar, který by si rád z jubilejního 40. ročníku konečně odvezl touženého Beduína. „Vím že se musí sejít spousty věcí aby se to podařilo, ale proč by se to nemohlo stát zrovna teď,“ dodal.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!