Změny ve vedení společnosti DAF TRUCKS

7 srpna 2018, 11:24

Preston Feight, prezident společnosti DAF, byl jmenován výkonným viceprezidentem společnosti PACCAR. Harry Wolters, ředitel prodeje společnosti DAF pro Evropu, se stal prezidentem společnosti DAF Trucks a viceprezidentem společnosti PACCAR.

Preston Feight byl jmenován výkonným viceprezidentem společnosti PACCAR
Preston Feight byl jmenován výkonným viceprezidentem společnosti PACCAR

Preston Feight působí ve společnosti PACCAR již 20 let, přičemž v poslední době zastával funkci viceprezidenta společnosti PACCAR a prezidenta společnosti DAF Trucks. Ve své nové roli bude zodpovědný za společnosti DAF Trucks a PACCAR Parts v centrále PACCAR v Seattlu.

V minulosti pracoval Preston Feight jako produktový ředitel, hlavní inženýr a zástupce generálního ředitele pro prodej a marketing.
V roce 2015 byl jmenován do funkce generálního ředitele společnosti Kenworth Trucks.

Preston Feight je absolventem Northern Arizona University (B.S. – obor strojní inženýrství) a University of Colorado (M.S. – obor management strojírenství) a je registrován v národní radě odborných inženýrů (P.E. National Society of Professional Engineers). V roce 2017 předsedal Radě Sdružení evropských výrobců automobilů (ACEA) pro užitková vozidla.

Harry Wolters působí ve společnosti PACCAR 22 let, v poslední době zastával funkci ředitele prodeje pro Evropu. V průběhu své kariéry ve společnosti DAF pracoval rovněž jako manažer výroby v Eindhovenu, manažer logistických operací ve výrobě, personální ředitel a provozní ředitel. Harry Wolters získal titul Master v oblasti obchodního inženýrství na univerzitě v Eindhovenu a v roce 2017 absolvoval program pro manažery na Stanfordu.

Uvedené změny jsou platné od 1. září 2018.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!