IVECO má nového Business Directora

25 července 2018, 14:52

Business Directorem pro Iveco Czech Republic, a. s. a Iveco Slovakia s.r.o. byl jmenován pan Vincenzo Nicolò, který o tyto dvě země rozšíří svou stávající odpovědnost za Rumunsko.

Nicolò nastoupil na pozici Business Directora po 4 letech ve funkci Directora pro Iveco Business Director pro Iveco Czech Republic, a. s. a Iveco Slovakia s.r.o. Vincenzo NicolòRumunsko a Bulharsko, zároveň s pozicí Generálního manažera prvního východoevropského IVECO DoP (dealer vlastněný společností IVECO), IVECO TRUCK SEVICES.

Předtím strávil 2 roky v ředitelské funkci pro segment ojetých vozidel v Rumunsku, kde založil první OK TRUCK Center ve východní Evropě s cílem začlenit přímé obchodní aktivity do zemí východní Evropy.

Do roku 2011 zastával mnohé pozice na italském trhu, začínal jako Area Sales Manager, poté byl ve funkci Key Account Managera pro celou zemi.

Ke svému jmenování se Nicolò vyjádřil slovy: „Těším se na úzkou spolupráci s dealerskou sítí v obou zemích, jak v Česku, tak na Slovensku. Stejnou, jakou jsem již navázal v Rumunsku, tedy s cílem maximalizovat veškeré příležitosti pro obě strany v nadcházejících letech. Mou hlavní prioritou je spokojenost koncových zákazníků a další rozšiřování úrovně našich služeb. Celé naše produktové portfolio lze přizpůsobit potřebám zákazníka, od specializovaných vozidel X-WAY po úplnou řadu Natural Power, lídra v udržitelné dopravě.“

Díky této nové pozici přesídlí Nicolò do České republiky a svou práci bude vykonávat v pražské kanceláři IVECA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!