Nový model DAF získal ocenění Slovinské nákladní vozidlo roku 2018

26 června 2018, 11:23

Slovinské časopisy věnující se nákladním vozidlům a dopravě Transport & Logistika a Mehanik in Voznik zvolili nové modely DAF CF a DAF XF vítězem ankety Slovinské nákladní vozidlo roku 2018. 

Nový model DAF obdržel ocenění Slovinské uznání je dalším oceněním v pořadí, protože nové modely DAF CF a XF byly vyhlášeny za International Truck of the Year 2018 na veletrhu Solutrans v listopadu loňského roku a minulý měsíc obdržely titul Polské nákladní vozidlo roku 2018.

Nízká spotřeba paliva

Slovinské ocenění je výsledkem hlasování redaktorů a čtenářů časopisů Transport & Logistika a Mahanik in Voznik.

Komentář k výsledkům hlasování uvádí: „Nové modely DAF CF a XF jsou důkazem, kam směřuje vývoj nákladních vozidel: nová vozidla plná inovací, s jasným důrazem na maximální zisk pro majitele a zároveň na nejvyšší úroveň pohodlí pro řidiče. Kombinace zcela nových motorů PACCAR MX, automatizovaných převodovek TraXon a zadních náprav DAF vede k vynikající spotřebě paliva a skvělým jízdním vlastnostem.

Skvělá hodnota

Velice nás těší, že slovinští odborníci vyjadřují uznání novým modelům DAF CF a XF jako nejlepším vozidlům pro rozvážku a dálkovou přepravu,“ uvedl Harry Wolters, člen představenstva společnosti DAF Trucks a ředitel prodeje pro evropský trh. „Podtrhuje to náš cíl vyvíjet a vyrábět ta nejlepší nákladní vozidla – pro majitele i pro řidiče.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!