Novinky od ZETORU na veletrhu Agrotech Kielce 2018

21 března 2018, 12:35

Největšími lákadly značky ZETOR během polského veletrhu Agrotech v Kielcích byly produktové novinky – UTILIX a MAJOR v novém designu. Během 24. ročníku veletrhu si mohli zájemci prohlédnout také nové stroje rozšiřující nabídku modelové řady PROXIMA nebo modernizovanou FORTERRU.

Novinky značky ZETOR na veletrhu Agrotech Kielce 2018

Na veletrhu Agrotech 2018 si návštěvníci mohli prohlédnout nový UTILIX, MAJOR v novém designu a také traktory napříč produktovým portfoliem značky ZETOR.

Společnost ZETOR TRACTORS a.s. před nedávnem rozšířila své produktové portfolio o modely UTILIX a HORTUS, kompaktní stroje s vynikající manévrovatelností, které se skvěle hodí pro práci v sadech, zahradnictví, komunálních službách nebo ve stájích. UTILIX bude společně s HORTUSEM na polském trhu k dostání na přelomu dubna a května.

V Kielcích proběhla také jedna regionální premiéra – značka ZETOR zde uvedla rozšíření modelové řady PROXIMA a k vidění byla také FORTERRA HSX s odpruženou přední nápravou, ECO40 převodovkou a novými bezpečnostními prvky jako jsou lepší brzdy, senzor na sedadle spolujezdce, který vypne PTO v případě, že se obsluha zvedne ze sedačky nebo bezpečnostní pásy i na sedadle spolujezdce. Zároveň byly barevně sjednoceny ovládací prvky v traktoru. PROXIMY budou nově dostupné v emisním řešení STAGE IIIB a ve výkonech od 80 do 120 HP.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!