Bridgestone získal nejvyšší ocenění v soutěži TyreSafe

3 srpna 2018, 15:38

Bridgestone slaví významný úspěch v soutěži TyreSafe Awards 2018, v níž získal ocenění „Výrobce pneumatik roku“. Největší společnost na světě pro výrobu pneumatik a gumárenských produktů s převahou zvítězila v kategorii se silnou konkurencí, a to díky řadě bezpečnostních iniciativ a aktivních partnerství.

Bridgestone získal nejvyšší ocenění v soutěži TyreSafe

Ocenění, předané v hotelu The Belfry v hrabství Warwickshire, je dalším uznáním pro společnost Bridgestone od neziskové organizace TyreSafe. V roce 2017 obdržel Bridgestone s pneumatikami DriveGuard Ocenění za inovace a využití vyspělých technologií a navíc také Ocenění za výjimečný výkon.

Nezisková organizace TyreSafe ocenila přínosný průzkum poškozených pneumatik, který uskutečnila společnost Bridgestone ve spolupráci se společností Highways England. Organizace TyreSafe kromě toho vyjádřila také uznání za důraz, kladený společností Bridgestone na školení zaměstnanců po otevření specializovaného centra v areálu MIRA v první polovině letošního roku.

Studie poškozených pneumatik na dálnicích probíhala po dobu 18 měsíců a odhalila, že u 74 % všech kontrolovaných pneumatik na jedné z nejfrekventovanějších dálnic v Anglii bylo jejich poškození způsobeno nebezpečným předmětem na vozovce nebo nesprávným nahuštěním. Bylo zjištěno, že jen uvedeným dvěma nejčastějším příčinám poškození by bylo možné potenciálně předejít správným a ohleduplným zacházením s pneumatikami a jednoduchou kontrolou jejich stavu před jízdou, při níž by bylo možné odhalit hrozící riziko.

V uplynulých měsících uvedl Bridgestone na trh novou cestovní pneumatiku TURANZA T005. Bridgestone prokázal vedoucí postavení také v oblasti bezpečnostních řešení pro provozovatele užitkových vozidel, včetně aplikace Retorque, která byla vyvinuta po náročném získávání informací od všech výrobců autobusů, nákladních vozidel a přívěsů i návěsů. Aplikace nabízí správné hodnoty utahovacích momentů pro všechna vozidla.

Ocenění převzal jménem společnosti Bridgestone Farrell Dolan, ředitel společnosti Bridgestone, odpovědný za prodej spotřebitelům v severním regionu, který při té příležitosti poděkoval všem zaměstnancům a spolupracovníkům za dlouhodobě odváděnou tvrdou práci.

Dolan k tomu uvedl: „Ocenění Výrobce pneumatik roku od organizace TyreSafe je pro všechny zaměstnance společnosti Bridgestone obrovskou poctou. K bezpečnosti pneumatik a maximální bezpečnosti silničního provozu směřuje veškeré naše úsilí, založené na službě společnosti prostřednictvím nejvyšší kvality. Každý den vynakládáme obrovské množství práce a toto ocenění je toho jasným dokladem.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!