Hankook posiluje svoji pozici v segmentu pneumatik pro nákladní vozidla. Představí se na veletrhu IAA 2018

29 května 2018, 9:58

Výrobce Hankook se letos zúčastní již po páté veletrhu IAA užitkových vozů v německém Hannoveru. Jedná se o nejvýznamnější veletrh užitkových a nákladních vozidel světa. Na letošním veletrhu představí poprvé novou produktovou sérii pneumatik pro nákladní vozidla, určenou pro smíšený provoz.

Hankook je významným dodavatelem pneumatik do výroby autobusů, a představí další přírůstky v produktovém portfoliu pro autobusy se zaměřením na budoucí trendyVýrobce prémiových pneumatik Hankook má za sebou velmi úspěšnou účast na veletrhu Commercial Vehicles Show, který se konal v anglickém Birminghamu. Za několik dní se chystá do německého Kolína nad Rýnem na Tire Cologne, veletrh pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla, a současně se intenzivně připravuje na 67. veletrh IAA užitkových vozů, který se koná od 20. do 27. září v Hannoveru, v Německu.

Letošní veletržní motto Hankook pro IAA zní „cestování zítřka“ a spočívá na uspokojování aktuální poptávky po inovacích v segmentu autobusů současnosti. Ve svém stánku, o celkové rozloze 200 metrů čtverečních, se Hankook chystá, mimo jiné, představit celosvětovou premiéru kompletní produktové série pneumatik určených pro smíšený provoz, a sice na řízené, záběrové a návěsové nápravy.

Výrobce představí další mimořádné aktivity, týkající se svých produktů, v samostatné části ve venkovních veletržních prostorách.

Za posledních deset let získává tržní segment užitkových vozů pro celkové aktivity společnosti Hankook stále rostoucí význam, a to zejména v Evropě,“ vysvětlil Tony Lee, vicepresident společnosti Hankook Tire Europe pro marketing a prodej.

Růst zaznamenáváme především v dodavatelské spolupráci s výrobci nových vozidel, v oblasti spolupráce s vozovými parky a v rozšiřování sortimentu. Před nějakou dobou jsme provedli reorganizaci naší výroby pneumatik pro autobusy a nákladní vozidla včetně našich dodavatelských řetězců a provedli jsme tak strategickou změnu na cestě k pokračující prosperitě. Díky tomu nejsme ovlivněni antidumpingovým clem, nedávno nařízeným Evropskou komisí. Od chystaných veletrhů si slibujeme silnou účast a těšíme se na naše zákazníky z celého světa.“

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!