Nové pneumatiky Conti CrossTrac pro nákladní automobily

2 května 2018, 18:49

Společnost Continental rozšiřuje portfolio stavebních pneumatik o pláště Conti CrossTrac pro nákladní automobily se smíšeným použitím – na silnici i v terénu.

Pláště Conti CrossTrac pro nákladní automobily

Nové pneumatiky Conti CrossTrac byly vyvinuty na základě nejnovějších technologií tak, aby splnily náročné požadavky a poskytly maximální rovnováhu mezi výkonem na silnici a v terénu. Inovativní dezény běhounu a špičková běhounová směs zajišťují vyrovnanou flexibilitu s mimořádnou trvanlivostí, záběrem a pevností. Vyniká i působivou odolností proti úlomkům, nabalenému materiálu a proříznutí v nepříznivém terénu. Mezi její další pozitivní vlastnosti patří nízký valivý odpor, vysoký kilometrový výkon a hladkou jízdu na zpevněných cestách.

Pneumatiky Conti CrossTrac neztrácejí záběr dokonce ani při prudkém brzdění a změně směru. Všechny hlavní rozměry budou k dispozici jako inteligentní pneumatika vybavená senzory. Inteligentní senzory neustále měří teplotu a tlak vzduchu uvnitř pneumatiky a poskytují tyto údaje systémům pro sledování pneumatik ContiPressureCheck a ContiConnect.

Pneumatiky Conti CrossTrac od Continentalu

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!