ExxonMobil modifikoval oleje Mobil Delvac

19 srpna 2017, 19:08

Společnost ExxonMobil pozměnila složení dvou olejů Mobil DelvacTM pro nákladní vozidla. Oleje Mobil Delvac MX ESP 15W-40 a Mobil Delvac MX ESP 10W-30 nyní poskytují účinnější ochranu nejmodernějším motorům.

Vylepšená receptura vyhovuje nejnovějším standardům API pro oleje nové generace určené pro vznětové motory nákladních automobilů. Nové normy CK-4 a FA-4, známé v USA pod označením PC-11, vyžadují přísnější testy pro nákladní automobily. Přestože se v Evropě nevyžaduje dodržování těchto norem, ve světě je patrný trend směřující k vývoji efektivnějších řešení pro nákladní automobily. Díky shodě s novými normami, vylepšené složení oleje zvyšuje výkon vozidla. Oleje budou k dispozici v Evropě, Africe a na Středním východě.

Motorové oleje v souladu s novými standardy jsou navrženy tak, aby poskytovaly ochranu v náročných podmínkách (vyšší teploty a tlak, použití nových materiálů).

Oleje jsou určeny jak pro nové, tak pro starší motory. Jsou v souladu s nejnovějšími specifikacemi Volva (VDS-4.5 / VDS-4), Renaultu (4-RLD / RLD-3) a dalšími požadavky jiných OEM výrobců, včetně značek Mercedes-Benz a MAN.

Související články

Další schválení výrobce pro oleje EUROPART
Další schválení výrobce pro oleje EUROPART

Motorový olej EUROPART NFZ 5W-30 je k dostání s následujícími schváleními výrobce: schválení výrobce pro MAN (M 3271-1 a prodloužení M 3477). Motorové, převodové a hydraulické oleje značky EUROPART již obdržely schválení výrobce od značek Mercedes-Benz, MAN, Renault Trucks, ZF Mack a Volvo.  Zákazníci se tak mohou spolehnout, že motorové oleje EUROPART jsou tím správným produktem […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!