Výsledky finálového klání RTEC 2017

31 května 2017, 11:14

17. května 2017 se v Lyonu utkalo 24 mezinárodních poprodejních týmů Renault Trucks ve finálovém klání soutěže RTEC. Týmům z Německa, Švýcarska a Velké Británie patřily stupně vítězů tedy první, druhé a třetí místo. Zvláštní cena za nejlepší týmový duch zamířila do Turecka.

Výsledky finálového klání RTEC 2017Výsledky finálového klání RTEC 2017

Druhý ročník mezinárodní soutěže poprodejních týmů RTEC (Road to Excellence Championship – Cesta k dokonalosti) právě skončil. Soutěže se zúčastnilo celkem 1.421 týmů, z čehož 24 nejlepších z nich postoupilo do finálového klání, které se konalo 17. května v Lyonu, kolébce značky Renault Trucks.

V rámci finále čekalo na soutěžní týmy šest 45 minutových praktických testů, které se týkaly kompletní údržby a opravy vozidla v reálných podmínkách. Tyto praktické zkoušky byly velmi pečlivě připraveny s cílem otestovat a rozvíjet odborné znalosti týmů v oblasti monitorování hydraulických systémů řízení, diagnostiky poruchy motoru, analýzy oleje, elektrických systémů, certifikace ojetých vozidel anebo postup při řešení nezvykle vysoké spotřeby zákazníkova vozidla. Výkony finalistů hodnotila porota tvořená experty Renault Trucks z celého světa. Součástí hodnocení byla také spolupráce v rámci týmu.

Titul Nejlepší poprodejní tým Renault Trucks získal po zásluze tým Renault Trucks Hannover z Německa. Při vyhlášení výsledků prohlásil Volker Thömke, školitel Renault Trucks Německo, který tým připravoval: „Jsem nesmírně pyšný na své německé kolegy! Jejich úsilí a snaha byly oceněny a já jsem za to velmi rád.“

Týmu dealera z Bâle ve Švýcarsku patřilo druhé místo. „Jsme velmi šťastní a pyšní, že jsme se stali druhým nejlepším poprodejním týmem Renault Trucks. Tento soutěžní den byl velmi motivující a určitě z něj chceme těžit i nadále při naši každodenní práci.“

Třetí místo obsadil britský tým z Wigan, města na severu Anglie, který se soutěže zúčastnil už v roce 2015. „V rámci prvního ročníku se nám nepodařilo získat místo na stupních vítězů, a proto jsme se snažili znovu kvalifikovat do letošního ročníku, kdy jsme zapracovali na metodice práce a pokusili se odbourat stres, což se nám povedlo a ve finále přineslo krásné třetí místo.“

Související články

Soutěž RTEC 2017 odstartovala
Soutěž RTEC 2017 odstartovala

Letošní ročník soutěže poprodejních týmů Renault Trucks RTEC právě odstartoval. 5.242 účastníků ze 49 zemí se utká do konce dubna v sérii teoretických testů. Nejlepší týmy pak čeká v květnu 2017 velké mezinárodní finále v Lyonu. Cílem této soutěže je rozvíjet dovednosti a know-how distribuční sítě Renault Trucks v oblasti poprodejních služeb.

Soutěž RTEC se chystá do finále
Soutěž RTEC se chystá do finále

První část soutěže Renault Trucks RTEC je u konce. 5 285  účastníků ze 49 zemí poměřilo své znalosti v sérii teoretických testů a 24 nejlepších týmů se kvalifikovalo do velkého mezinárodního finále, které se uskuteční v Lyonu dne 17. května 2017.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!