Soutěž RTEC 2017 odstartovala

14 února 2017, 11:42

Letošní ročník soutěže poprodejních týmů Renault Trucks RTEC právě odstartoval. 5.242 účastníků ze 49 zemí se utká do konce dubna v sérii teoretických testů. Nejlepší týmy pak čeká v květnu 2017 velké mezinárodní finále v Lyonu. Cílem této soutěže je rozvíjet dovednosti a know-how distribuční sítě Renault Trucks v oblasti poprodejních služeb.

Druhý ročník soutěže poprodejních týmů RTEC  (Road to Excellence Championship – cesta k dokonalosti), který právě odstartoval, je otevřen celé mezinárodní distribuční a servisní síti Renault Trucks. 5.242 účastníků, tvoří 1.442 týmů ze 49 zemí, které se registrovaly do soutěže s cílem získat titul „Nejlepší poprodejní tým Renault Trucks.“

RTEC si klade za cíl zvyšovat know-how sítě Renault Trucks prostřednictvím celosvětové soutěže, ve které se utkají ti nejlepší odborníci z poprodejních služeb. Mimo samotné soutěže, které se týmy účastní a bojují o co nejlepší výsledek, je RTEC současně příležitostí k posílení týmového ducha, poměření znalosti mezi jednotlivými zeměmi a k výměně zkušeností tak, aby byly zákazníkům Renault Trucks poskytovány co nejlepší poprodejní služby.

„RTCE podtrhuje kvalitu a vysokou úroveň technických školení v rámci sítě Renault Trucks, všude ve světě. Tento druhý ročník se ukázal být výjimečným, protože se do něj přihlásilo 2,5 krát více účastníků než do premiérové loňské soutěže.“, vysvětluje Gilles Clément, VP poprodejních služeb Renault Trucks.

Soutěž je rozdělena na tři části: dvě teoretické části a závěrečný praktický test. Soutěžní týmy musí nejprve vyplnit sérii teoretických testů se 35 otázkami, které prověří jejich technické dovednosti, znalosti nástrojů a postupů Renault Trucks, ale také postupy při jednání se zákazníky. Na základě výsledků těchto teoretických testů se 24 nejlepších týmů utká v květnu 2017 ve velkém mezinárodním finále v Loynu, kolébce francouzského výrobce nákladních vozidel. Finalisté se utkají v závěrečném praktickém testu v reálných podmínkách v dílnách značky Renault Trucks.

Související články

Bezpečná jízda v zimě
Bezpečná jízda v zimě

Vozidla modelové řady Renault Trucks D disponují speciálním vybavením, které je přizpůsobeno pro jejich provoz v nejnáročnějších klimatických podmínkách. Automatické řetězy nebo vyhřívané čelní sklo pomáhají řidičům bezpečně zdolávat podmínky zimního provozu.

Metalický 3D tisk
Metalický 3D tisk

Tým vývojářů a projektantů Renault Trucks pracuje na aditivním výrobním procesu – 3D metalickém tisku, který by měl významně zvýšit výkony motorů. Technologie budoucnosti se už dnes stává realitou, díky úspěšnému testování některých komponentů na motoru Euro 6.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!