TimoCom přichází s novou aplikací TC Transport Order®

10 května 2017, 17:16

TimoCom rozšiřuje největší evropskou dopravní platformu o novou aplikaci! Od spuštění v létě bude TC Transport Order® umožňovat více než 120.000 uživatelů TimoCom elektronické transakce v platformě.

TimoCom - nová aplikace TC Transport Order

S novou aplikací budou obchodní partneři poprvé vyřizovat své přepravní zakázky přímo v rámci platformy TimoCom, čímž se podstatně zefektivní digitální propojení mezi zadavatelem a dodavatelem. Zavedení TC Transport Order® podstatnou měrou přispívá k digitálnímu rozvoji dopravní platformy. „Pro naše zákazníky to znamená především výrazný časový přínos a také značné úspory procesních nákladů díky čistě digitálním postupům a zamezení přechodům mezi různými médii“, objasňuje Gunnar Gburek, mluvčí společnosti TimoCom.

Elektronické poptávání dopravy a centrální správa objednávek
Díky zadání poptávky na dopravu do TC Transport Order® mohou zadavatelé poptat dopravu u více partnerů – v reálném čase a za aktuální denní ceny. Následně si jednoduše vyberou z obdržených nabídek tu nejvýhodnější. Potenciální dodavatelé mají díky konkrétním poptávkám šanci na další zakázky. Obchod je pak následně realizován „digitálním podáním ruky“ ve správě objednávek v TC Transport Order®. Tam mají oba obchodní partneři přehled o všech svých objednávkách přeprav a jejich stavu. Mohou je pro vlastní organizaci kdykoliv centrálně spravovat v platformě TimoCom. Kromě toho budou uživatelé informováni o událostech, které jsou pro ně důležité – také v rámci dopravní platformy.

Související články

Novinka od TimoCom na veletrhu
Novinka od TimoCom na veletrhu

Ve dnech 9.5.-12.5. 2017 na veletrhu Transport Logistic 2017 v Mnichově Vám TimoCom představí letošní novinku: novou aplikaci v dopravní platformě TimoCom.

Prodloužená ruka dopravce v případě nehody
Prodloužená ruka dopravce v případě nehody

Havarijní komisaři jsou znalci, kteří posuzují škody z přepravy a škody na zboží. Jejich práce je zapotřebí, když dojde k poškození nákladu při nehodě, nebo když příjemce nahlásí škodu z přepravy při nebo po vykládce.

Nová aplikace v dopravní platformě
Nová aplikace v dopravní platformě

Poskytovatel IT služeb TimoCom představí svou velkou novinku poprvé v květnu na veletrhu „transport logistic“ v Mnichově. Jedná se o další aplikaci v největší evropské dopravní platformě! Tato novinka digitalizuje zakázky na přepravu a pro více než 110.000 uživatelů se stane pomocníkem v digitální proměně každodenní práce v logistice.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!