Společnost DAF Trucks získala ocenění „2016 Commercial Fleet Awards“

7 ledna 2017, 12:36

Na slavnostním vyhlášení cen The Commercial Fleet Awards získala společnost DAF Trucks tři prestižní ceny: kromě toho, že samotná společnost byla oceněna jako „Truck Fleet Manufacturer of the Year“ (Fleetový výrobce nákladních vozidel roku), řada DAF LF získala ocenění „Best Urban Delivery Truck“ (Nejlepší nákladní vozidlo pro městskou rozvážku) a řada DAF CF obdržela cenu „Best Distribution Truck“ (Nejlepší rozvážkové nákladní vozidlo). Je to už druhý rok za sebou, co společnost DAF Trucks získala ocenění „Commercial Fleet Award“ pro řadu DAF LF a pro nejlepšího výrobce „Truck Fleet Manufacturer of the Year“.

workhouse
workhouse

Slavnostní vyhlášení cen „2016 Commercial Fleet Awards“ probíhalo v hotelu Hilton Metropole v Birminghamu. „Tyto ceny jsou pro nás neobyčejně cenné, protože jde o ocenění od předních britských dopravců a fleetových manažerů, kteří mají velké zkušenosti z oboru dopravy,“ prohlásil ředitel pro marketing a prodej a člen správní rady společnosti DAF Trucks N.V. Richard Zink. „Ocenění potvrzují vynikající kvalitu našich nákladních vozidel i poskytovaných služeb. Tyto faktory ve výsledku minimalizují celkové náklady na vlastnictví a provoz vozidla (TCoO – Total Cost of Ownership) a přispívají k maximální efektivitě dopravy, což našim zákazníkům přináší výhody. Není tedy náhodou, že společnost DAF je už nepřetržitě dvacet let jedničkou britského trhu.“

V komentáři k udělení ceny „Truck Fleet Manufacturer of the Year“ porotci sdělili: „Počínaje kvalitou nákladních vozidel až po perfektní asistenční službu DAF ITS pokrývá společnost DAF veškeré potřeby profesionálních provozovatelů fleetů. Navíc její profesionální dealerská síť poskytuje vynikající služby pro své zákazníky. Společnost DAF je měřítkem kvality mezi nákladními vozidly.

V poslední době obdržela řada DAF XF tituly „Fleet Truck of the Year“ a „Master Truck of the Year“ ve Velké Británii a v Polsku, zatímco řada CF získala ocenění „Best Distribution Truck“ při volbě nejlepšího nákladního vozidla roku v Irsku.
DAF-CF-440-FT-4x2-21-12-2016
Udělování cen Commercial Fleet Awards je iniciativou předního britského časopisu „Commercial Fleet“.

Související články

DAF XF získal ocenění „Master Truck 2016“
DAF XF získal ocenění „Master Truck 2016“

Tahač DAF XF 460 FT Super Space Cab získal v Polsku prestižní ocenění „Master Truck roku 2016“. Model XF získal toto ocenění za špičkovou efektivitu a pohodlí řidiče. Rozsáhlá síť vysoce profesionálních evropských dealerů společnosti DAF Trucks hrála ve volbě modelu XF pro titul „Master Truck roku 2016“ zásadní roli.

Společnost DAF Trucks představuje novou kolekci High Gear
Společnost DAF Trucks představuje novou kolekci High Gear

Společnost DAF Trucks představuje novou kolekci oděvů High Gear, jejíž součástí je nejen oblečení, ale také elegantní doplňky a další vybavení pro všechny, kteří jsou příznivci značky DAF.

DAF XF získal prestižní ocenění v Irsku
DAF XF získal prestižní ocenění v Irsku

Společnost DAF Trucks obdržela prestižní cenu Irish Truck of the Year (Nákladní vozidlo roku v Irsku) při udělování cen Fleet Transport Awards 2017 v Dublinu. Mnohostranné rozvážkové nákladní vozidlo CF s oblíbeným motorem PACCAR PX-7 bylo zvoleno za Irish Truck of the Year v kategorii ‘Distribution – Heavy Duty Rigid’ (Rozvážka –podvozky těžkých nákladních vozidel). […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!