DKV hledá ekologické firmy

14 prosince 2016, 12:18

Na veletrhu transport logistic 2017 budou 8. května již podesáté uděleny ceny dopravním společnostem za jejich mimořádné úsilí v oblasti trvale udržitelného rozvoje. Zájemci o získání prestižního titulu mohou podat přihlášky na adrese www.eco-performance-award.com/jetzt-bewerben.html do konce ledna 2017.

epa_bild_newsteaser_200Formulář obsahuje pět otázek a umožní uchazečům jednoduchým způsobem přesvědčit porotu o potenciálu jejich koncepce pro trvale udržitelný rozvoj. Odborná porota následně prověří a ohodnotí podané přihlášky, aby vybrala kandidáty s největší nadějí na úspěch do dalšího kola, ve kterém se již odevzdávají detailnější popisy projektů. Následně bude 3–5 uchazečů pozváno na osobní prezentaci porotě.

Vítězové budou oceněni na slavnostním ceremoniálu, který proběhne 8. května 2017 v Mnichově. Eco Performance Award je jako nezávislá pečeť kvality udělovaná společností DKV Euro Service a jejími prémiovými partnery Knorr-Bremse a PTV Group. Odborným garantem je katedra logistiky a managementu Univerzity v St. Gallenu.

Více informací naleznete ZDE.

Související články

Společnosti DKV a Gazpromneft-Corporate Sales zahajují strategickou spolupráci
Společnosti DKV a Gazpromneft-Corporate Sales zahajují strategickou spolupráci

Společnosti Gazpromneft-Corporate Sales, poskytovatel tankovacích karet čtvrtého největšího producenta ropy Gazprom Neft v Rusku, a DKV Euro Service, přední evropský poskytovatel servisních karet a vyúčtování mýtného, spojily síly a zahájily strategickou spolupráci, díky které je karta DKV CARD nově akceptována u 1.169 čerpacích stanic Gazprom Neft v Rusku.

DKV podporuje petici DocStop
DKV podporuje petici DocStop

DKV Euro Service podporuje petici spolku DocStop für Europäer e.V. Petice žádá o povolení pro umístění informačních tabulí DocStop na dálničních ukazatelích.

DKV slaví čtvrt století v České a Slovenské republice
DKV slaví čtvrt století v České a Slovenské republice

KV EURO SERVICE na českém a slovenském trhu úspěšně působí již 25 let. „Ze skromných začátků, kdy jsme obsluhovali řádově desítky zákazníků, jsme vyrostli na univerzální servisní firmu pro dopravce, pokrývající kompletní spektrum činností od financování nákupu pohonných hmot přes veškeré služby spojené s registrací a úhradou mýta až po vývoj a nabídku online nástrojů […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!