Goodyear představuje vylepšený systém CheckPoint pro dopravní průmysl

19 září 2024, 10:36

Goodyear přináší pokročilé inovace svého řešení pro správu pneumatik, Goodyear CheckPoint, které ještě více podpoří dopravní flotily a prodejce, kteří chtějí zvýšit úroveň svých služeb. Tato vylepšení jsou navržena tak, aby dále optimalizovala údržbu pneumatik a vozidel, snížila prostoje a zvýšila celkový výkon flotily. 

Goodyear CheckPoint

Goodyear CheckPoint je systém pro kontrolu pneumatik na základě průjezdu přes detekční desku, který rychle snímá stav pneumatik a parametry vozidel. Pomocí přejezdové desky vybavené speciálními senzory a kamerami systém automaticky měří a analyzuje hloubku dezénu a tlak v pneumatikách během několika sekund. Díky zabudovanému designu v kombinaci s technologií RFID nebo rozpoznáváním SPZ umožňuje systém dynamické a rychlé kontroly velkého množství vozidel. Díky tomu Goodyear CheckPoint využívá inovativní prvky pro automatické měření během přejezdu a okamžitý přenos dat do cloudového systému Goodyear a na zobrazovací terminál, stejně jako do aplikací Goodyear podporujících správu flotil.

Jednodušší údržba a servis

Aktualizovaný systém Goodyear CheckPoint zahrnuje nový modulární design senzoru hloubky dezénu, který umožňuje snadnější údržbu a servis každé laserové a kamerové jednotky díky plug-and-play nastavení. Tento design zvyšuje odolnost ve srovnání s předchozí verzí, lépe odolává vlivům počasí a zmírňuje dopady těžkých vozidel a vibrací, což vede k přesnějším měřením a pomáhá optimalizovat provozní efektivitu a snížit náklady pro zákazníky díky menší potřebě servisu. Každý plně utěsněný modul zvyšuje odolnost vůči povětrnostním vlivům, což dále přispívá ke spolehlivosti systému a zajišťuje méně poruch, čímž se minimalizují prostoje a náklady na údržbu během trvání smlouvy.

Goodyear CheckPoint

Goodyear také přepracoval technologii měření hloubky dezénu pomocí pokročilých laserů a kamer, aby poskytl lepší rozpoznávání hloubky dezénu. Vylepšený systém zachycuje mnohem více snímků s lepším osvětlením, což zajišťuje vyšší přesnost a umožňuje lepší identifikaci skutečného stavu pneumatik, i u složitých dezénů. Tato vylepšení poskytují správcům vozových parků vysoce přesná a detailní data o stavu pneumatik, což podporuje lepší rozhodování a celkovou bezpečnost a efektivitu flotily.

Tyto nové technologické vylepšení jsou navrženy tak, aby byly kompatibilní s většinou stávajících verzí systému Goodyear CheckPoint.

„Goodyear nadále pokračuje v pokroku v oblasti technologií pneumatik a poskytuje inovativní řešení, která zvyšují efektivitu flotil,“ řekl Piotr Czyżyk, generální ředitel Fleet Mobility EMEA ve společnosti Goodyear„Nejnovější vylepšení systému Goodyear CheckPoint jsou důkazem našeho odhodlání pomáhat dopravcům dosahovat vyšší efektivity, bezpečnosti a udržitelnosti.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!