Mandy Boebinger jmenována novou generální ředitelkou Renault Trucks Česká republika a Slovensko

2 července 2024, 13:20

Mandy Boebinger byla k 1. červenci 2024 jmenována novou generální ředitelkou Renault Trucks Česká republika a Slovensko. Ve vedení značky v těchto dvou zemích střídá po pěti letech Pierre Jeana Verge Salamona, který se stal generálním ředitelem Renault Trucks Belgie a Lucembursko.

Mandy Boebinger doposud zastávala pozici ředitelky People & Culture and Competence Development v Renault Trucks Německo, kde se od roku 2020 podílela na rozvoji značky, kompetencí týmu a firemní kultury. V uplynulých šesti měsících navíc převzala funkci zastupující generální ředitelky Renault Trucks Německo.

Před svým příchodem do Renault Trucks Německo Mandy Boebinger působila v několika automotive společnostech v oblastech marketingu, controllingu, zákaznických služeb a lidských zdrojů.

„Těším se na své nové působiště, na spolupráci s kolegy, zákazníky a obchodními partnery a také na možnost dále pokračovat v úspěšném působení a růstu značky Renault Trucks v obou zemích. Nadále chceme zákazníkům poskytovat kompletní nabídku produktů a služeb počínaje nákupem vozidla a servisních služeb až po sledování nákladů po celou dobu provozního cyklu vozidla, a to jak v případě dieselových, tak elektrických vozidel,“ říká nová generální ředitelka RTCZ/SK Mandy Boebinger.

Mandy Boebinger je vdaná a má dvě děti, se kterými nejraději tráví svůj volný čas v rámci různých sportovních aktivit anebo v přírodě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!