DKV Mobility rozšiřuje akceptační síť App&Go

19 června 2024, 13:48

DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, pokračuje v rozšiřování akceptační sítě pro své digitální palivové karty, díky funkci App&Go v rámci aplikace DKV Mobility.

App&Go v aplikaci DKV Mobility

Od nynějška mohou zákazníci DKV Mobility autorizovat své tankovací transakce pohodlně ze svého vozidla prostřednictvím aplikace App&Go také na všech 680 čerpacích stanicích JET v Německu, což usnadňuje a zjednodušuje tankování a vyúčtování značkových pohonných hmot. Akceptační síť App&Go společnosti DKV Mobility nyní zahrnuje přibližně 6.000 čerpacích stanic v Belgii, Dánsku, Německu, Itálii, Lucembursku, Nizozemsku, Rakousku, Polsku, Španělsku, České republice a Maďarsku.

„Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům nabídnout přístup ke všem čerpacím stanicím JET v Německu prostřednictvím App&Go. Naši akceptační síť APP&GO tak rozšiřujeme o mimořádně atraktivní značku a stávající úspěšné partnerství se společností JET v oblasti klasických palivových karet rozšiřujeme o digitální služby,“ říká Sven Mehringer, generální ředitel pro energetiku a služby pro vozidla ve společnosti DKV Mobility.

Technicky je funkce App&Go v rámci aplikace DKV Mobility založena na platformě Connected Fueling společnosti PACE Telematics GmbH z Karlsruhe, v níž má DKV Mobility podíl od roku 2020.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!