IVECO S-Way získalo prestižní ocenění Red Dot Award 2024 v kategorii Produktový design

17 června 2024, 16:24

V letošním roce porota ocenila model IVECO S-Way, rok výroby 2024, za kvalitu jeho designu, přičemž zdůraznila zejména to, že “prémiovost tohoto nákladního vozu spočívá hlavně v možnostech jeho přizpůsobení a zároveň v přesvědčivém designu jeho palubní desky”.

Ocenění pro Iveco S-way

“Těší nás, že porota Red Dot Award ocenila náš design, který odráží prémiovou kvalitu IVECO S-Way a účinně kombinuje estetiku, funkčnost a inovace,” říká Marco Armigliato, vedoucí průmyslového designu skupiny Iveco. “Při navrhování přední mřížky jsme se zaměřili na prémiový vzhled a plně přizpůsobitelné barevné kombinace, abychom našim zákazníkům poskytli možnost upravit si své vozidlo tak, aby odpovídalo identitě značky jejich vozového parku. Prostor uvnitř kabiny byl utvářen s ohledem na řidiče a jeho činnosti. Každý prvek palubní desky byl pečlivě vybrán. Například grafický design digitální přístrojové desky byl vyvinut tak, aby byla zajištěna co nejlepší rovnováha mezi špičkovým vzhledem a optimální čitelností.”

Oceněný model IVECO S-Way, který byl uveden na mezinárodní trh v listopadu 2023, byl “stvořen pro zákazníka”. Interiér kabiny je navržen tak, aby poskytoval vynikající zážitek z jízdy. Charakterizuje ho skvělá ergonomie, přizpůsobitelná palubní deskou s možností výběru materiálů a barev a plně digitální přístrojová deska s TFT, infotainmentem a kamerami. Design exteriéru kombinuje styl s funkčností a nabízí řadu prvků, mezi něž patří také přizpůsobitelná třídílná mřížka chladiče. IVECO S-Way doplňuje ekosystém služeb zaručující provozuschopnost a efektivitu vozidla, bezpečnost řidiče a ochranu životního prostředí.

Slavnostní předání cen se uskuteční 24. června v muzeu Red Dot v německém Essenu. IVECO S-Way bude uvedeno v ročence Red Dot Design Yearbook a v sekci pro vítěze na webových stránkách Red Dot Awards. Jeho design bude rovněž představen na výstavě v Red Dot Design Museum Essen.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!