Nové 24V LED retrofity OSRAM pro nákladní vozidla jsou nyní k dispozici

17 ledna 2024, 14:05

Společnost OSRAM nedávno představila nové modely LED světel pro potkávací a dálková světla pro nákladní vozidla. Portfolio bylo doplněno o retrofity LEDriving SLT W5W.

OSRAM pro nákladní vozy

LED retrofity pro nákladní vozidla W5W 24V

Retrofity OSRAM LEDriving SLT W5W poskytnou moderní, intenzivní a rovnoměrné osvětlení kabiny nebo úložného prostoru a dobře poslouží i jako poziční světla nebo osvětlení registrační značky. Žárovky LEDriving SLT nahrazují běžné žárovky W5W a hodí se do světlometů všech automobilů. Díky použití účinných LED diod a modernímu designu produkují tyto retrofity jasnější světlo a díky rovnoměrnému rozložení světla se snižuje oslnění. Propracovaný design s externím ovladačem znamená vyšší účinnost a životnost. Studená bílá barva světla 6000 K poskytuje vysoce kontrastní světlo.

Nové výrobky jsou rozšířením řady náhradních LED světel pro nákladní automobily. Portfolio zahrnuje také žárovky LEDriving HLT jako alternativu ke standardním 24V halogenovým žárovkám pro dálková a potkávací světla – H1, H4 a H7. Výrobky této řady se rovněž hodí do většiny světlometů a jejich instalace je velmi snadná.

Přestože LED retrofity zatím nelze používat ve vnějším osvětlení vozidel, která se pohybují po veřejných komunikacích, nic nebrání tomu, abyste využívali jejich četné výhody v kabině vozidla, u zemědělských či stavebních strojů nebo při jízdě v terénu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!