Kalendář SAG CZ 2024

5 prosince 2023, 13:22

Půvabné modelky a autodíly s poněkud nezvyklým použitím hrají hlavní roli nástěnného kalendáře společnosti Swiss Automotive Group CZ pro rok 2024.

Scénář k nové kolekci jedinečných autorských snímků pro kalendář začal vznikat už během jara. Z desítek více či méně ´bláznivých´ nápadů pak produkční tým marketingu SAG vybral ty nejlepší, ke kterým připravil všechny potřebné rekvizity a vybral i kvarteto modelek. Na začátku srpna pak celý realizační tým spolu s osvědčeným fotografem Milanem Forstem pořídil v plzeňském studiu SAG TV více než pět stovek fotografií. Těch vybraných se následně ujali firemní grafici, kteří nafocené snímky dívek s autodíly použitými k nečekaným účelům doladili do finální podoby. Letos poprvé jim při tom pomáhala i momentálně nejdiskutovanější technologie – umělá inteligence (AI).

„Její užití vnímáme jako skvělý příklad zapracování aktuálního trendu do zaběhnutých marketingových modelů. Téma AI je v našem oboru samozřejmě žhavé a její využití při kreativní tvorbě hravých, originálních snímků nám přišlo jako ideální příležitost tento do jisté míry kontroverzní nástroj použít,” říká manažer digitálního marketingu SAG CZ Tomáš Treybal s tím, že tato nová technologie přináší široké kreativní možnosti, díky kterým mohou být výsledné fotografie mnohem nápaditější. „Práce s umělou inteligencí je tvůrčí proces celého týmu, při kterém vznikají originální díla. Navíc se tím zvětšuje prostor pro představivost, protože AI je pouhým nástrojem umožňujícím popustit uzdu naší fantazii. Věříme, že unikátnost výsledných snímků, které v sobě ukrývají i jistou dávku vtipu, naši zákazníci ocení.“

SAG kalendář 2024 tvoří kolekce třinácti fotografií, protože stejně jako v minulých letech opět začíná už letošním prosincem. Vyšel v nákladu 7.000 ks a je určen pro všechny zákazníky SAG CZ, kteří ho obdrží od svého obchodního zástupce.

Kalendář je k dispozici ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!