Ford Transit Custom získal titul International Van of the Year

28 listopadu 2023, 10:45

Společnost Ford Pro získala v poslední době dvojí ocenění, a to International Van of the Year (IVOTY) a International Pick-up Award (IPUA), a to se svým novým modelem Transit Custom van a novou generací pick-upu Ranger.

Ocenění vozů Ford

Ocenění byla předána během speciálního ceremoniálu na veletrhu užitkových vozidel Solutrans ve francouzském Lyonu a dále potvrzují pozici společnosti Ford Pro jako lídra na evropském trhu užitkových vozidel.

Tim Slatter, viceprezident produktových programů společnosti Ford, při přebírání ocenění jménem společnosti Ford Pro řekl: „Týmy Ford po celém světě, které se snaží dodávat zákazníkům produkty s vysokou kvalitou, mohou být nyní nesmírně hrdé. Jsme rádi, že porota ocenila přednosti našich nejnovějších užitkových vozů, které byly zkonstruovány s cílem podporovat potřeby zákazníků napříč všemi profesemi.“

Transit Custom získal titul IVOTY

Odborná porota složená z 25 novinářů specializujících se na užitkové vozy zvolila vítězem soutěže IVOTY 2024 nový Ford Transit Custom. Nová generace dodávky Ford Pro, která je lídrem ve svém segmentu se v Evropě začala prodávat na začátku letošního roku a nabízí dosud nejširší výběr variant a zavádí jedinečné digitální a zákaznické funkce, jako je modem 5G pro superrychlou konektivitu, aktualizace softwaru pro více než 30 modulů vozidla, asistent pro doručování, který dokáže ušetřit více než 20 sekund na jedno zastavení, výklopný volant a různé provedení modelu, který navazuje na měřítka produktivity stanovená jeho předchůdci.

Hans Schep, generální ředitel Ford Pro Europe, řekl: „Jsme velmi hrdí na to, že porota IVOTY udělila toto prestižní ocenění novému Transitu Custom. Nový Transit Custom je vedoucí jednotunovou dodávkou mezi evropskými zákazníky a byl navržen a zkonstruován tak, aby splňoval jejich nejrůznější potřeby. Vedle oceněného dieselového vozu budou mít zákazníci brzy na výběr také elektrické a PHEV verze. Každý model je nabitý inovacemi a superrychlým připojením k softwarovému ekosystému Ford Pro, který pomáhá rozvoji podnikání našich zákazníků.“

Zcela nový model se vyrábí v nejmodernějším montážním závodě Ford Otosan v Yeniköy v Turecku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!