Společnost DAF Trucks hledá Technika roku v České republice a na Slovensku

14 listopadu 2023, 14:27

Během národního kola soutěže Technik roku a navazující výzvy Evropský servisní tým roku začíná společnost DAF pátrat po nejlepších týmech z evropských dílen DAF.

Kdo je nejlepším technikem? V nadcházejících měsících se bude konat výzva Technik roku v národním měřítku v 18 zemích. Do soutěže se mohou přihlásit technici od všech servisních dealerů DAF a servisních míst v celé Evropě. Hrdinové národní soutěže se v únoru 2024 společně se servisním poradcem z vlastní dílny utkají v mezinárodním finále o titul „European Service Team of the Year“ – Evropský servisní tým roku.

Národní soutěž

Ti nejlepší z nejlepších budou pozváni k účasti v celonárodní soutěži pro Českou republiku a Slovensko, která se koná listopadu ve městě Zvolen na Slovensku. Na této akci budou účastníci postaveni před výzvy v různých oblastech; v praktických posouzeních dojde k měření technických dovedností, produktových znalostí, odborných znalostí motorů a profesionality.

Výzvy „Národní technik roku“ se budou pořádat v různých zemích po celé Evropě do konce letošního roku. Výzva „Servisní tým roku“ bude uspořádána v sídle společnosti DAF v Eindhovenu v únoru 2024.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!