Patrony Wabco: Připravte vzduchový systém vašeho vozidla na zimu

29 srpna 2023, 10:24

Vhodně zvolená patrona vysoušeče vzduchu je nedílnou součástí správně fungujícího pneumatického systému motorového vozidla, který má pozitivní vliv na celkovou bezpečnost provozu. Největší zatížení těchto patron připadá na období zimních měsíců, a proto je podzim ideální čas pro kontrolu systému a výměny patrony.

Patrony Wabco

Aby se zabránilo vniknutí vlhkosti do pneumatického systému, je nutné správně zvolit patronu vysoušeče. V případě použití starých a nekvalitních patron hrozí nebezpečí vniknutí vlhkosti do pneumatického systému, mohou se začít objevovat poruchy, nadměrné náklady nebo prostoje ovlivňující provozuschopnost vozidla.

Proč jsou patrony WABCO tou správnou volbou?

Ať už se jedná o autobusy nebo nákladní vozidla, na krátké nebo dlouhé vzdálenosti, patrony WABCO jsou nejlepší volbou, jelikož na jejich výrobu byly využity vysoce kvalitní materiály odpovídající OE kvalitě. Mimo jiné jsou nejspolehlivější ochranou pneumatického brzdového systému nejen motorového vozidla, ale též přípojného vozidla.

WABCO se pyšní vynikající kvalitou patron vysoušeče, kdy se na nás obrací jak velcí, tak i menší výrobci užitkových vozidel.

Patrony Wabco

Typy patron vysoušeče WABCO

WABCO Essential

Výběr této patrony je skvělou volbu, pokud například potřebujete vyhovět základním požadavkům na vysušování vzduchu při dálkových jízdách na denní bázi. Patrona WABCO Essential je zákazníkům k dispozici za dostupnou cenu.

WABCO Standard

Volbou patrony WABCO Standard dosáhnete kvalitní ochrany pneumatického systému proti unikání vlhkosti, korozi a zamrzání.

WABCO Air System Protector

Sříbrná patrona je vybavena koalescenčním filtrem, který zachytává olejové částice bez omezení výkonu vysoušení. Air System Protector zachycuje až 99,95 % všech znečišťujících částic, čímž zaručuje optimální funkci a dlouhou životnost vzduchové brzdové soustavy.

WABCO Air System Protector Insert

Patrona pro elektronické pneumatické jednotky (eAPU) vozidel Renault a Volvo. Je 100% kompatibilní s OE patronou, se snadnou instalací a optimální účinností.

WABCO Air System Protector Plus

Poslední generace patron WABCO, evoluce patron Air System Protector, která předčí jakoukoliv dnes na trhu dostupnou patronu. Patrona je vybavena dvoustupňovým koalescenčním filtrem a dvěma velikostmi granulátu, což zajišťuje nejvyšší účinnost vysušování vzduchu.

Patrona pro provoz v nejnáročnějších podmínkách, které vyžadují prvotřídní ochranu brzdového systému i v rámci prodloužených servisních intervalů.

Přehled patron vysoušeče WABCO je k dispozici zde a lze jej vytisknout.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!