Solaris zve na veletrh Busworld 2023 v Bruselu

8 srpna 2023, 12:55

Společnost Solaris vystaví na veletrhu Busworld 2023 dva autobusy s nulovými emisemi – elektrobus Urbino 18 vybavený novou generací baterií a kloubový vodíkový autobus. Solaris zve na tiskovou konferenci 6. října a také na #SolarisTalk, sérii prezentací a přednášek o inovativní veřejné dopravě.

Busworld je jednou z nejvýznamnějších akcí v oboru veřejné dopravy, kde se představují inovace v oblasti autobusů, nejnovější trendy a pokročilé technologie směřující k čistšímu pohonu. Letošní 26. ročník se bude konat od 7. do 12. října 2023 v Bruselu.

Dva bezemisní autobusy

Solaris, evropský lídr v oblasti e-mobility pro veřejnou dopravu, vystaví dva bezemisní produkty, které představují základní oblasti vývoje společnosti: bateriový a vodíkový autobus.

Urbino 18 electric je vozidlo založené na nové architektuře elektrického pohonu, vybavené novou generací baterií zajišťující zvýšený dojezd. Naproti tomu Urbino 18 hydrogen je autobus poháněný vodíkovými články, který byl představen v roce 2022 a těší se stále větší oblibě u dopravců.

Tisková konference a #SolarisTalks

V pátek 6. října v 9:30 hod. zve Solaris na tiskovou konferenci, během níž společnost poskytne náhled na své nejnovější produkty a technologie a představí plány rozvoje. Kromě toho bude výrobce pořádat #SolarisTalks, sérii prezentací a přednášek o e-mobilitě. Společnost Solaris pořádá #SolarisTalks již počtvrté a vytváří tak platformu pro hodnotné rozhovory o budoucnosti městské dopravy a udržitelných řešeních.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!