Brzdové destičky Brembo pro užitková vozidla míří do prodeje

26 července 2023, 9:17

Společnost Brembo uvádí na trh kompletní řadu brzdových destiček pro užitková vozidla, včetně prémiové OE technologie ProTecS®. Nová řada Brembo se skládá z více než 60 referencí, které zajišťují 95% pokrytí evropského vozového parku.

Brzdové destičky Brembo

Tyto brzdové destičky, vyrobené z více než 30 různých komponentů, byly vyvinuty a speciálně navrženy pro všechny typy těžkých vozidel – nákladní automobily, autobusy, přívěsy a návěsy a jejich specifické aplikace. Díky speciální povrchové vrstvě zaručují brzdové destičky Brembo Prime stoprocentní brzdnou účinnost již při ujetí prvních kilometrů, protože zabraňují vadnutí a zajišťují zkrácení brzdné dráhy během záběhu. Brzdové destičky Brembo jsou dodávány s veškerým potřebným příslušenstvím pro rychlou, kompletní a bezpečnou výměnu brzdového systému vozidla.

Technologie ProTecS® – prémiové řešení z OE

Kromě toho jsou vybrané brzdové destičky Brembo vyrobeny v designu ProTecS® společnosti Knorr-Bremse. Toto řešení umožňuje optimální vedení brzdových destiček, zaručuje přesné využití pružnosti pružinek a zvyšuje odolnost destiček v nepříznivých a náročných podmínkách. Brzdová destička se navíc snadněji odděluje od brzdového kotouče, čímž se snižuje riziko opotřebení brzdového obložení při uvolnění brzdového pedálu.

Brzdové destičky s technologií ProTecS® využívají 18 různých třecích materiálů a poskytují řidičům bezpečný a účinný brzdný výkon již od prvního dne. Díly jsou koncipovány pro optimální použití s brzdovými kotouči Brembo a jsou určeny k rychlé a bezpečné výměně.

K dnešnímu dni bylo na trh uvedeno 14 z celkově 19 položek ProTecS® Zbývajících pět je doplní v nejbližší době. Podrobnosti o 14 již dostupných produktech najdete na stránkách Bremboparts nebo v katalogu TecDoc.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!