DKV Mobility rozšiřuje DKV BOX EUROPE o telematické funkce

29 června 2023, 9:28

Společnost DKV Mobility, přední evropská platforma B2B pro platby a řešení na cestách, rozšiřuje nabídku digitálních služeb. Zákazníci společnosti DKV Mobility mohou nyní používat palubní jednotky DKV BOX EUROPE nejen pro vyúčtování ze 16 evropských mýtných systémů, ale s integrovaným řešením DKV LIVE také pro online správu tankování, lokalizaci vozidel pomocí GPS nebo plánování tras. Službu DKV LIVE lze objednat a nakonfigurovat bezdrátově, aniž by bylo nutné nahrazovat již používanou palubní jednotku DKV BOX EUROPE nebo připojovat dodatečný hardware.

„Uživatel si může tuto službu komfortně objednat ke své palubní jednotce DKV BOX EUROPE, kdykoli ji bude potřebovat. Nakonfiguruje si ji pomocí bezdrátového přenosu dat (OTA – Over the Air) a ihned může profitovat z příslušných digitálních funkcí. Tímto krokem dále rozšiřujeme naši nabídku modulárních digitálních řešení střižených na míru, která pro naše zákazníky zvyšují transparentnost a efektivitu,“ říká Manuel von Mohrenschildt, ředitel divize Partner & Solution Sales ve společnosti DKV Mobility.

Propojením palubní jednotky DKV BOX EUROPE s DKV LIVE získají její uživatelé přístup k plnohodnotnému telematickému systému. Dispečer tak může řidiče navigovat k preferovaným čerpacím stanicím a tím optimalizovat provozní náklady. Pokud řidič přijede na místo vykládky, je o tom dispečer informován přímo, aniž by mu řidič musel zavolat. Kromě toho může dispečer prostřednictvím služby DKV LIVE sledovat, zda jede řidič po nejlepší možné trase, a přenášet data naprosto transparentně do knihy jízd.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!