Společnost Hankook představuje novou návěsovou pneumatiku Laufenn LF95 pro regionální dopravu

28 června 2023, 14:54

Je robustní, šetří palivo a má dlouhou životnost – s novou pneumatikou LF95 pro nákladní vozy rozšiřuje Hankook stávající nabídku své druhé značky Laufenn. Nová celoroční pneumatika pro návěsy je určena pro použití v regionální dopravě za různých silničních podmínek a vyznačuje se vynikajícím kilometrovým výkonem. Laufenn LF95 je již k dispozici na evropském trhu.

„S pneumatikou LF95 reagujeme na potřeby malých a středních dopravců a nabízíme jim pneumatiku s vynikajícím poměrem ceny a výkonu, vysokou úsporou paliva a dlouhou životností,“ říká Guy Heywood, viceprezident pro marketingovou strategii divize nákladních vozidel a autobusů u společnosti Hankook Tire Europe. „Naši zákazníci tak mohou těžit z dlouholetých zkušeností značky a dostávají produkt, který splňuje nejvyšší standardy kvality.“

Dlouhá životnost a vynikající trakce

Hlavním rysem pneumatiky LF95 je široký běhoun a hluboké drážky. Výrazný dezén zajišťuje vynikající trakci a odvod vody v širokém spektru silničních podmínek. Široká a stabilně navržená ramena pneumatiky přispívají k dlouhému nájezdu. Konstrukce ramen navíc zlepšuje přilnavost a stabilitu a snižuje nerovnoměrné opotřebení běhounu. Technologie proti zachytávání kamínků v drážkách navíc zabraňuje uvíznutí ostrých předmětů, což snižuje náchylnost k proražení a prodlužuje životnost pneumatiky. Díky nízkému valivému odporu se pneumatika vyznačuje také vysokou úsporou paliva.

Jako celoroční pneumatika má LF95 označení M+S a 3PMSF (symbol sněhové vločky), což podtrhuje její vhodnost použití i v chladném ročním období. Pneumatika je k dispozici v rozměru 385/65R22.5. Dezén umožňuje prořezání pneumatiky. Veřejná premiéra modelu Laufenn LF95 se uskuteční na výstavě Road Transport Expo na výstavišti NAEC v anglickém Stoneleigh na konci června.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!