PENAX: Renovované převodky řízení Wabco pro užitková vozidla

26 června 2023, 12:14

Společnost WABCO rozšiřuje své portfolio o nový produkt – díly systémů řízení. Renovované převodky řízení pokrývají širokou škálu vozidel, jako jsou DAF, Scania, Volvo, Renault a další vozidla se systémy řízení, a to s podporou rozsáhlé celosvětové distribuční sítě. Zároveň jsou ekologičtějším řešením pro automobilový svět.

Převodka řízení WabcoBěhem procesu renovace jsou všechny díly, které podléhají opotřebení, stejně jako kritické součásti, podrobeny kontrole a v případě potřeby nahrazeny nejkvalitnějšími součástmi z originálního vybavení. Kromě toho jsou všechny výrobky uvolňovány na trh až poté, co projdou přísnými testy kontroly kvality. Na všechny renovované výrobky je poskytována dvouletá záruční doba.

V roce 2020 převzala skupina ZF aktivity společnosti WABCO. V rámci integrace budou převodky řízení užitkových vozidel TRW, které původně vyráběla společnost ZF, od nynějška k dispozici pod značkou WABCO Reman Solutions. Společnost WABCO by chtěla podpořit své zákazníky rozšířením nabídky produktů o systémy řízení a tak poskytnout širokou škálu řešení pro globální distribuční síť.

Přesto zůstává logo TRW na odlitcích důkazem originality výrobku a původu jádra.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!